MODA

Mücevher tutkunlarını buluşturan görkemli açılış: Roberto Bravo

Uzun yıllardır mücevher sektöründe öncü rol oynayan, global mücevher markası Roberto Bravo, Nişantaşı butik açılışını görkemli bir davetle kutladı.

Uzun yıllardır mücevher sektöründe öncü rol oynayan, global mücevher markası Roberto Bravo, Nişantaşı butik açılışını görkemli bir davetle kutladı.

GÜL KAMAR - MUSTAFA KAMAR - GÖKÇE BAHADIR - KEREM KAMAR

GLOBAL MÜCEVHER MARKASI ROBERTO BRAVO NİŞANTAŞI BUTİĞİNİ GÖRKEMLİ BİR DAVETLE AÇTI…

Özellikle birçok farklı ülkede ses getiren Marrakech Koleksiyonu’nun mücevher severlerle buluştuğu davette, markanın bir kadının mücevher kullandığı tüm zamanları kapsayan farklı koleksiyonları da ziyaretçilerden büyük beğeni topladı.

ASLIHAN SABANCI

Büyük taşlı gece mücevherlerinden, bütün gün rahatlıkla takılacak parçalara geniş bir yelpazede yer alan koleksiyonları ile Roberto Bravo, gerek üretim gerekse toptan satış ile yıllardır Türk mücevher sektörüne yön veren markalar arasında yer alıyor.

AYTEN ALPAR - LALE ALP

ALALUXA tarafından tüm detayları incelikle tasarlanan ve Ayşegül Tuncer’in ev sahipliğini yaptığı açılış organizasyonunda Roberto Bravo kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Mustafa Kamar, eşi Gül Kamar ve oğulları Kerem Kamar misafirleri karşılarken; markanın yüzü ünlü oyuncu Gökçe Bahadır da onlara eşlik etti…

BANU KALPAKÇIOĞLU

Açılışa yoğun ilgi gösteren cemiyet hayatından isimler arasında; Aslıhan Sabancı, Siren Ertan, Başak Çağlar, Tuba Peksayar, Zeynep Tarman, İpek Develi, Zafer Kozanoğlu gibi isimler yer aldı. 

BAŞAK ÇAĞLAR

Yeni butiklerinin açılışında konuşan Mustafa Kamar, İstanbul’un yerli ve yabancı lüks tüketici için önemli bir cazibe merkezi olduğunu; Nişantaşı’nda açtıkları mağazayı yakında başka lokasyonların da izleyeceğini belirtti.

ESRA ERANDAN - ZAFER KOZANOĞLU

GÖKÇE BAHADIR

İPEK DEVELİ

İSMAİL KUTLU

MÜGE KARAMIZRAK

NEJDET AYAYDIN

SERAP SARI

ŞÜKRAN YILDIZ

TUBA PEKSAYAR

TÜLİN KARTOZ - DERYA KARTOZ

ZEYNEP TARMAN