Massimo Dutti Zorlu Center’da bulunan ve sürdürülebilirlik felsefesi ışığında yenilenen mağazasında yeni tasarım önerisini tanıttığı özel bir davete imza attı.

ARZU KUNT 

Bu özel davete, Arzu Kunt, Ebru Tansever, Berat Aşçıoğlu, Bilge Yenigül,  Elif Ofluoğlu, Gamze Biran gibi isimler katılım gösterdi.

BERAT AŞÇIOĞLU 

Toplam 850 m²'lik bir alan üzerinde kurulu mağazanın 550 m²'si satış alanına ayrılmış. Kadın ve erkek bölümleri mağazanın girişlerinden deneme kabinlerine kadar uzanıyor.

MASSIMO DUTTI, ZORLU CENTER'DA YENİ MAĞAZA KONSEPTİYLE YENİDEN AÇILDI

Massimo Dutti'nin yeni iç tasarım konsepti, markanın doğal evrimini ifade ediyor. Bu konsept, sadece koleksiyon satın alırken değil, mağazayı ziyaret ederken de müşteriler için mükemmel bir deneyim sunuyor.

BİLGE YENİGÜL 

Daha rafine bir mağaza konseptiyle, el yapımı malzemeler ve  doğal teknikler mekanı süslerken, mobilyalar farklı alanlara yeni tonlar ekliyor. Daha organik şekiller, daha nötr ve doğal renkler, daha saf bir his yaratarak markanın güncel imajını vurguluyor.

EBRU KARADUMAN 

Mağazanın ana girişi, markanın vizyonu ve mekanın şeffaflığıyla karakterize ediliyor. Vitrinler, mağaza içi ile uyum içinde müşteriye küresel bir vizyon sunuyor ve kadın – erkek koleksiyonlarına ve farklı alanlara erişimi kolaylaştırıyor.

EBRU TANSEVER 

Işık, çok daha yaratıcı ve dolaylı bir şekilde kullanılıyor, köşelerdeki aydınlatmalar doğal ve ince etkiler yaratıyor.

GAMZE BİRAN 

Yeni görünüm, Massimo Dutti'nin hikaye anlatımını ve markanın DNA'sını göstermek için tüm unsurları uyumlu hale getiriyor. Inditex Grubu'nun en gelişmiş eko-verimli mağaza konseptlerinden biri olarak tasarlanan yeni mağaza, moda ve teknolojiyi bir araya getiren bir dizi yenilikçi unsura da sahip olup, markanın müşterilerine sürekli olarak yeni alışveriş deneyimleri sunma konusundaki isteklerine yanıt verir nitelikte.

EKO-VERİMLİ MAĞAZA

Yeni mağaza, Inditex Grubu'nun en gelişmiş eko-verimlilik yaklaşımına uygun olarak tasarlanmıştır. Elektrik tüketimi, geleneksel mağazalara kıyasla yaklaşık %30, su tüketimi ise %40 azaltılmıştır. Uygulanan eko-verimlilik önlemleri arasında, mobilyalar için aydınlatmayı optimize eden bir mağaza aydınlatma sistemi yer almaktadır.

SERA İRVÜL 

İklim kontrolü, CO2 ölçüm cihazları kullanılarak hesaplanan mekan yerleşimlerine göre değişen havalandırma kontrolü ile sağlanır. Kontrol ve izleme cihazları tüketim seviyelerinin gerçek zamanlı uzaktan takibini sağlayarak, tesislerin kullanımı ve enerji tüketimi üzerinde herhangi bir anormalliği tespit etmek ve düzeltmek mümkün hale getiriyor.

ÜMİT KARALAR 

Mağazada ayrıca su kullanımında verimlilik ana hedefler arasında yer alıyor ve iç mekanlarda malzemelerin geri dönüşümü planlanıyor. 

TEKNOLOJİ VE PREMIUM HİZMET

Massimo Dutti, modanın, hizmetin ve teknolojinin buluştuğu noktada her zaman öncü olarak, müşterilerin yeni ihtiyaçlarına uyum sağlamaya dayalı yeni alışveriş deneyimleri sunma konusundaki kararlılığını sürdürüyor. Marka, hizmetlerinde yansıtmaya çalıştığı karakteristik mükemmelliği en yenilikçi perakende teknolojileriyle birleştirerek Massimo Dutti'yi inovasyon ve gelişimin ön saflarında müşteri deneyimi için bir referans haline getiriyor.

Mücevher tutkunlarını buluşturan görkemli açılış: Roberto Bravo Mücevher tutkunlarını buluşturan görkemli açılış: Roberto Bravo

TULU ERDEN 

Özel Hizmetler

Yeni mağaza, müşterilerinin ziyaretlerini benzersiz bir deneyim haline getirecek özel hizmetlere sahip. Massimo Dutti, satış asistanları tarafından sunulan özel müşteri hizmetlerine ek olarak yeni bir hizmet sunuyor: Randevulu Stil Danışmanlığı. Müşterilerin mağazayı ziyaret ederken daha kişiselleştirilmiş bir hizmet için bir stil danışmanından randevu alabilecekleri bir hizmet.

Teknoloji

Massimo Dutti, çevre ve toplum açısından her zaman etik ve sorumlu bir şekilde çalışmaya olan bağlılığını teyit ederek, adım adım tamamen sürdürülebilir moda yolunda ilerlememize yardımcı oluyor.

Scan & Shop: Müşteriler, aradıkları ürünleri mağazada bulabilir ve markanın mobil uygulamasından taratarak ürünler hakkında bilgi alabilir ve doğrudan çevrimiçi alışveriş sepetlerine ekleyerek tercih ettiği teslimat yerini seçebilir.

Mağazada Rezervasyon: Massimo Dutti müşterileri ayrıca, markanın uygulamasını kullanarak ürün rezervasyonu yapabilir ve seçtikleri mağazadan 24 saat içinde teslim alabilirler.

Tüm mağaza çalışanları, ürün mağazada mevcut değilse, ürünlerin mağazaya veya tercih edilen adrese teslimi için siparişi çevrimiçi olarak gerçekleştirebilecekleri mobil cihazlarla donatılmıştır.

Editör: Admin Admin