Bu yıl “Gelecek Yolunuzu Tasarlayın” temasıyla düzenlenen İsviçre Günleri İstanbul 2024 katılımcıları, koku dünyasında keyifli bir yolculuğa çıktı. Etkinliğin Gold sponsorları arasında yer alan uluslararası esans üreticisi MG International Fragrance Company, dsm-firmenich birliği ile düzenlediği koku workshopunda katılımcılara benzersiz bir deneyim yaşattı.  

MG INTERNATIONAL FRAGRANCE COMPANY İSVİÇRE GÜNLERİNDE KOKU DÜNYASINA YOLCULUĞA ÇIKARDI

ALJ ve Sabancı Ventures, J-START Fonu ile Türkiye’de teknoloji girişimlerini destekleyecek ALJ ve Sabancı Ventures, J-START Fonu ile Türkiye’de teknoloji girişimlerini destekleyecek

Swiss Days İstanbul 2024, 20-21 Eylül tarihlerinde “Gelecek Yolunuzu Tasarlayın” teması altında Eğitim, Deneyim ve Kariyer alanlarında İsviçre’nin önde gelen firmaları ile ziyaretçilerini İstanbul Bomontiada’da bir araya getirdi. İsviçre ile Türkiye arasındaki güçlü iş birliğini geliştirmesi hedeflenen İsviçre Günleri 2024; İsviçre Başkonsolosluğu, Swiss Business Hub Türkiye (İsviçre’ninTürkiye İhracat ve Yatırım Ofisi) ve Türkiye’de İsviçre Ticaret Odası Derneği iş birliği ile düzenlendi. 

Etkinliğin Gold sponsorları arasında yerini alan uluslararası esans üretici MG International Fragrance Company, dsm-firmenich işbirliği ile İsviçre Günleri katılımcılarına özel olarak Koku Workshopu düzenledi. İsviçre müziğini, kültürünü, gastronomisini, teknolojisini ve ekonomisini İstanbul’a taşıyan etkinlikte yer alan koku workshopu katılımcılardan yoğun ilgi gördü. 

İsviçre Günleri İstanbul 2024’ün açılışını, Türkiye’de İsviçre Ticaret Odası Derneği Başkanı Arpat Şenocak ve İsviçre'nin Türkiye Büyükelçisi Guillaume Scheurer yaptı. MG International ve dsm-firmenich yetkilisi Duygu Beşbıçak ile Aslım Göçmen, Başak Yıldız de etkinlikte yer aldı. 

Koku workshop’larında katılımcılarla yakından ilgilenen Duygu Beşbıçak, Türkiye ile İsviçre arasındaki dostluk ilişkilerini pekiştiren bu etkinliği desteklemekten büyük bir mutluluk duyduğunu dile getirdi. Koku, “anıların kapısını açan en güçlü duyudur,” diyerek, bu tür etkinliklerin iki ülke arasındaki kültürel bağları derinleştirmek için eşsiz bir fırsat sunduğunu vurguladı. 

Editör: Admin Admin