Havaların soğuması ile birlikte MARCIANO by GUESS, ofis şıklığının en elegan halini 2024 Sonbahar &Kış koleksiyonunda sunuyor.

Yeni sezon için en iyi şekilde hazırlanmayı sağlayan bu koleksiyon, özenle seçilm parçalar sunuyor.

MARCIANO by GUESS’in yeni koleksiyonunda, resmi toplantılardan rahat cuma günlerine, hatta mesai sonrası buluşmalara kadar her iş ortamına uyum sağlayan şık parçalar bulunuyor.

MARCIANO BY GUESS 2024 SONBAHAR & KIŞ KOLEKSİYONU:  İŞ STİLİNDE ZARAFET VE MÜKEMMELLİK

MARCIANO by GUESS - OFİS ŞIKLIĞI

MARCIANO by GUESS'in yeni 2024 Sonbahar & Kış koleksiyonu, ofis şıklığını ve zarafeti bir araya getiriyor. Koleksiyon, ustaca dikilmiş takımlar ve parçalarla profesyonel bir görünüm sunuyor.

Kalem etekler, çarpıcı bluzlar ve keskin hatlı ceketlerle zamansız, kullanışlı kombinler yaratmayı mümkün kılıyor.

Slim veya Palazzo kesimli chino'lar ve pantolonlar, kusursuz zarafeti yakalamanın en şık yollarını sunuyor.

Levi’s®, Beyoncé'nin yer aldığı yeni global kampanyasını duyuruyor! Levi’s®, Beyoncé'nin yer aldığı yeni global kampanyasını duyuruyor!

Koleksiyondaki parçalar, klasik renk paletleriyle sade bir tarz sunarken, göz alıcı desenler ve canlı renklerle ofis giyimine cesur bir dokunuş katıyor. Şık bir tarz arayanlar için "Luxe N Lace" kapsülü, canlı koyu mavi denimden üretilen ve vücuda uygun kesimlerle şıklığı en üst seviyede sunuyor.

Soğuk havalar yaklaşırken, MARCIANO by GUESS, mevsim geçişine uygun kabanlarla eşsiz bir alternatif sunuyor. Peluş yakalı kabanlar, elegan materyalleri ve zarif renk tonlarıyla şıklığı sunarken, pelerin görünümlü parçalar ile sofistike bir görünüm arayanlar için ideal hale geliyor.

Bu sonbahar, ofise dönüşlerde MARCIANO by GUESS'in yeni koleksiyonu, gardıropları yeniliyor ve iş dönemine zarafet katıyor.

MARCIANO by GUESS

GUESS, Inc.’in ilk marka uzantısı olan MARCIANO by GUESS, giyimde ve aksesuarlarda modaya öncülük eden asıl GUESS stilini benimsemektedir. Modern podyumlardan esinlenerek modayı yakından takip eden kadınlar için tasarlanan bu koleksiyon, cüretkâr seksilikle sofistike tarzı buluşturarak günlük yaşam modasına ışıltı katmaktadır. MARCIANO by GUESS, kadın giyim ve aksesuar koleksiyonları tasarlamakta, pazarlamakta ve dağıtımını yapmaktadır. MARCIANO by GUESS butik mağazaları, Kuzey Amerika'da ve dünyanın diğer kıtalarındaki birçok büyük metropolde hizmet vermektedir. MARCIANO by GUESS koleksiyonlarına; GUESS mağazalarında ve online Marciano.com sayfasından ulaşabilirsiniz.

Editör: Admin Admin