Moda ve sanat dünyasının güçlü ismi Cara Delevingne, L’Oréal Paris’in yeni global güzellik elçisi olarak atandı. Cara Delevingne, ‘’Güzellik benim için kendimi ifade etmenin ve güçlü hissetmenin bir yolu. L’Oréal Paris’in ‘Çünkü Biz Buna Değerizmisyonunu paylaşmak, benim için büyük bir gurur’’ dedi.

CARA DELEVINGNE, L'ORÉAL PARİS’İN YENİ GLOBAL GÜZELLİK ELÇİSİ OLDU

Dünyanın bir numaralı güzellik markası L’Oréal Paris, moda ve sinema dünyasının ilham veren isimlerinden Cara Delevingne’i yeni global güzellik elçisi olarak duyurdu. Kendi tarzıcesurca yansıtan, sınırları zorlayan ve özgünlüğüyle dikkat çeken Delevingne, L’Oréal Paris’in kadınları güçlendirme vizyonunu destekliyor.

Pınar Deniz dünyaca ünlü isimlerle L'Oreal Paris defilesi'nde büyüledi! Pınar Deniz dünyaca ünlü isimlerle L'Oreal Paris defilesi'nde büyüledi!

 L'ORÉAL PARİS - CARA DELEVINGNE 

L'Oréal Paris Global Marka Başkanı Delphine Viguier-Hovasse konuyla ilgili değerlendirmesinde, ‘’Cara Delevingne’in L’Oréal Paris ailesine katılmasından büyük mutluluk duyuyoruz. İlk çekimimizden itibaren enerjisi, fikirleri ve pozitifliğine hayran kaldık. Cara, modellikten oyunculuğa hatta şarkıcılığa kadar pek çok alanda başarılı, çok yönlü ve çok yetenekli bir isim. Kadınları, engeller ne olursa olsun kendi güçlerine inanarak zorlukları aşmaya teşvik etme ve güçlendirme misyonumuzu somutlaştırıyor. Sahip olduğu yetenekler ve güçlü yönlerinin yanı sıra zayıf noktalarını da kabul ederek bizlere ilham veriyor. O gerçekten buna değer!” dedi. 

Cara Delevingne, L’Oréal Paris global güzellik elçisi olma yolculuğunu şu sözlerle dile getirdi: “L’Oréal Paris ailesine ve birçok ilham verici kadın tarafından yaratılan kız kardeşliğe katıldığım için çok heyecanlıyım. Güzellik, kendini ifade etmenin ve güçlenmenin bir yolu. L’Oréal’in tüm insanlara, potansiyellerine ulaşmaları ve kendilerine güvenmeleri için ilham verme misyonunda yer almak benim için büyük bir onur.”

Cara Delevingne hakkında: 

İngiltere doğumlu Cara, erken yaşta modellik yapmaya başladı. Kısa sürede moda endüstrisinin en çok aranan yüzlerinden biri haline geldi, dünya çapında podyumlarda ve dergi kapaklarında yer aldı. 2012 yılında Paper Towns, Suicide Squad, Valerian and the City of a Thousand Planets ve Only Murders in the Building yapımlarındaki farklı performanslarıyla oyunculuğa geçiş yaptı. Bu yıl, West End'in çok ödüllü "Cabaret" yeniden canlandırmasında ikonik Sally Bowles rolüyle ilk kez tiyatro sahnesine çıkıyor. 

 66 milyondan fazla sosyal medya takipçisi olan Cara, platformunu çeşitli konularda farkındalık yaratmak için kullanıyor. Ayrıca EcoResolution'un kurucu ortaklarından biri olan Cara, 2023'te Earthed adında bir eğitim platformunu da hayata geçirdi. 

Editör: Admin Admin