MODA

Londra'da göz alıcı parti: H&M 2024 Sonbahar/Kış koleksiyonu

H&M&LONDRA, Charli xcx ve Jamie xx'in unutulmaz performanslarıyla H&M 2024 Sonbahar/Kış koleksiyonunu kutladı.

H&M&LONDRA, Charli xcx ve Jamie xx'in unutulmaz performanslarıyla H&M 2024 Sonbahar/Kış koleksiyonunu kutladı. 

LILA MOSS

H&M 2024 Sonbahar/Kış koleksiyonu zamanı geldi. Kutlamalar, 12 Eylül'de Londra'da Naomi Campbell, Ncuti Gatwa, Iris Law, Rafferty Law, Shay Mitchell, Amelia Grey ve 2024 Sonbahar/Kış kampanyasında rol alan ve H&M için Londra’da ev sahipliği yapan Lila Moss'un katıldığı bir etkinlikle başladı.

CHARLI XCX 

Londra’daki kutlama East End'deki Copper Box Arena'da yapıldı. Sonbahar/Kış kampanya filminin arkasındaki yetenek Albert Moya ile birlikte Maximo Recio and Weirdcore’un enstalasyonları ve interaktif öğeleri,

NAOMI CAMPBELL 

Sonbahar/Kış kampanyasında öne çıkan dansçıların gösterisi; süperstar ve kampanya modeli Charli xcx'in özel bir performansı ve popüler müzisyenler Jamie xx ve SHERELLE'in yönettiği DJ setleriyle yapılan after-party ile beraber dolu dolu bi gece oldu.

IRIS LAW

2024 Sonbahar/Kış koleksiyonu, H&M'in moda uzmanlığını bir kez daha ortaya koyarken, etkinlik yeni koleksiyonun gücünü öne çıkarttı. Bu, global çapta yapılacak olan farklı etkinliklerin sadece ilk durağını oluşturuyor: moda ve müziğin harika bir kutlaması ve dünyanın dört bir yanındaki moda başkentlerinde bulunan geniş bir kreatif topluluğu bir araya getirme anı.

SHAY MITCHEL

H&M daveti herkese de açıyor ve müşterilerin her etkinliğe sosyal medya aracılığıyla katılmasına imkan veriyor.

 ELIANA MASGALOS - JÖRGEN ANDERSSON - ANN SOFIE JOHANSSON 

" Charli xcx gibi müzik ikonlarıyla ortaklık kurmak benim için bir onur. O, modanın ve H&M'in yaptığı her şeyin olmazsa olmazı olan özgürlük, azim, özgüven ve yeniden keşfetmenin sembolü." - Ann-Sofie Johansson, H&M Kreatif Danışmanı.

ALVA CLAIRE

Charli xcx’in performansı, çağdaş idol ile H&M arasında süregelen dostluğun devamı niteliğinde.  Onun erişilebilirlik ve avangart ruhu harmanlaması, 2024 Sonbahar/Kış koleksiyonunun ruh halini yansıtıyor.

AMELIA DIMOLDENBERG

"Dün ikonik bir akşam oldu. H&M ve Londra’daki fanlarımla partilemek harikaydı.” Charli xcx.

MIA REGAN 

Şimdi, 8 ayrı şehirde 12 benzersiz etkinlik düzenlenecek ve bu etkinlikler sırasında H&M ayrıca farklı özel moda koleksiyonları sunacak.

PAM HUGHES

Her etkinlik kendine özgü bir kimliğe sahip olacak ve bulundukları şehirde lokal ev sahipleri olacak, her şehrin kendine özgü DNA'sını kucaklayacak, aynı zamanda stil, ses, topluluk, kendini ifade etme ve bireyselliğe saygı duruşunda bulunacaktır.

YASEMIN FINNEY 

Lokal müşteriler ise katılmak için sosyal medya üzerinden kayıt yaptırabilirler.

ANASIS GALLAGHER 

Kutlamalar, H&M'in her zaman ayrılmaz bir parçası olan iş birliği ruhuna saygı duruşunda bulunarak H&M& olarak tasarlandı. H&M& girişimi, Kiddy Smile and Romy gibi DJ'ler, Dazed, COLORSxSTUDIOS ve NTS gibi moda ve kültür otoriteleri ve Crisp Pizza W6 ve Adam ve Albin gibi yemek sektöründeki girişimciler gibi farklı sektördeki global ve lokal yeteneklerle iş birliği yapıyor.

EVA APIO 

Yarın ise, H&M&LONDON, H&M&STOCKHOLM'e taşınıyor, burada, 14 Eylül'de, bir H&M'in pop-up mağazası şehre ev sahipliği yapacak olan Hanna Larsson’un katılımı ve Lykke Li, Daniela Rathana ve daha fazlasının performanslarıyla bir supper klübe dönüşüyor.

NAOMI CAMPBELL - JÖRGEN ANDERSSON - ANN SOFIE JOHANSSON - DANIEL ERVER

“2024 Sonbahar / Kış koleksiyonu, H&M'in her zaman harika modaya ve kendini ifade etmenin özgürlüne odaklandığını ve bu etkinliklerin bunu kutlamanın mükemmel bir yolu olduğunu bir kez daha doğruluyor. Toplulukları bir araya getiriyoruz, lokal yetenekleri kutluyoruz ve moda ile müzik arasındaki muhteşem kesişme noktasında H&M'in tarihini ortaya koyuyoruz" - Jörgen Andersson, H&M Kreatif Direktörü.

STELLA JONES

2024 Sonbahar/Kış koleksiyonu, 12 Eylül'de Londra etkinliğiyle eşzamanlı olarak mağazada ve online kanalda satışa sunuldu. 

 CAROLINE DAUR 

EMILIA SCHULE 

GINA ALICE STIEBITZ 

LARA MARIA 

HANNA LARSSON 

ISAN ELBA 

JEANNE GOURSAUD 

RINA LIPA 

MARTA LOSITO 

PAOLA LOCATELLI 

ZARA LARSSON 

LONDON HM EVENT