L’Entrecôte de Paris, Kanyon’dan sonra Acarkent’te açıldı. Metin Şen, Gökay Deniz ve Murat Özgel ortaklığında lezzet tutkunlarını ağırlayacak olan L’Entrecôte de Paris, yeni mekanında hizmet vermeye başladı.

METİN ŞEN - BATU ŞEN 

L’entrecote de Paris Acarkent’te kendine özgü sosuyla pişirdiği antrkotları, damaklarda lezzete dönüşen hamburgerleri ve mekana has spesiyalleri ile misafirlerini ağırlamaya başladı.

EDA KOSİF - SELİM KOSİF 

Ünlüleri Yalıkavak'ta buluşturan özel davet: "Avantgarde Refined" Ünlüleri Yalıkavak'ta buluşturan özel davet: "Avantgarde Refined"

Hafta Sonu  L’entrecote de Paris’in ortaklarından  Metin Şen dostlarını ağırlayarak mini bir açılış yapmış oldu. Metin Şen’i yeni mekanında yalnız bırakmayan dostları arasında; Selim-Eda Kosif, Ercan Saatçi, Burak-Gülin Karabacak,  Enver-İpek Varol, Eda Tokcan, Metin Malaz, Tamer Geçgören ve Öykü-Tolga Yavuz gibi isimleri vardı.

ERCAN SAATÇİ 

80 yıldan uzun bir süre önce L’Entrecôte de Paris’in kurucusu Armand Champvert’in formüle ettiği özel tarif olan cafe de paris sosunun et yemeklerine en gurme dokunuş olarak sunulduğu menü, damaklarda unutulmaz izler bırakıyor.

BURAK - GÜLİN KARABACAK 

Menüsünün yanı sıra kendine has şık ambiyansıyla göze de hitap eden mekan öğlen ve akşam yemeklerini unutulmaz kılacak.

ALİ EFE FİTİL - YAŞAR GÜMÜŞEL - EBRU GÜMÜŞEL 

ÖYKÜ - TOLGA YAVUZ 

Editör: Admin Admin