SPOR

Hasan Arat: "Benim önceliğim Beşiktaş"

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, adının Kulüpler Birliği Vakfı başkanlığı için geçtiğini ancak önceliğinin Beşiktaş olduğunu belirtti.

Kulüpler Birliği Vakfı’nın Maslak’taki merkezinde gerçekleşen toplantı sona erdi. Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, "Kulüpler Birliği başkanlığı görevi için teveccüh gösterip beni adaylığa yakıştıran arkadaşlar oldu." dedi. 

HASAN ARAT: "BENİM ÖNCELİĞİM BEŞİKTAŞ"

Adının Kulüpler Birliği Vakfı başkanlığı için geçtiğini ancak önceliğinin Beşiktaş olduğunu belirten Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, "Kulüpler Birliği başkanlığı görevi için teveccüh gösterip beni adaylığa yakıştıran arkadaşlar oldu. Gayet normaldir. Benim önceliğim şu anda Beşiktaş. Bunu daha önce de söylemiştim. Daha Beşiktaş’ta yapacak çok işimiz var. Bu büyük bir zaman gerektiriyor. Buraya zaman ayıranlara da teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımla birlikte Beşiktaş şu an için bizim önceliğimiz. Umarım camiamıza layık bir şekilde bu çalışmaları yürütürüz. Kulüpler Birliği'nin seçeceği başkanı da tüm kalbimle destekleyeceğimi söylemek isterim" şeklinde konuştu.