İspanyolca aşk şarkılarının tutkulu sesi, gelmiş geçmiş en iyi vokaller arasında gösterilen; besteci, söz yazarı ve şarkıcı BUIKA, Piu Entertainment organizasyonuyla Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’nde konuklarına unutulmaz bir gece yaşattı. Konser sırasında sık sık TürkçeSeni Seviyorum İstanbul” diyen sanatçı konser sonunda dakikalarca ayakta alkışlandı. 

Kenan Doğulu, Bursa'da hayranlarıyla buluştu Kenan Doğulu, Bursa'da hayranlarıyla buluştu

BUIKA, İSTANBUL’DA HAYRANLARINA TÜRKÇE ŞARKI SÖZÜ VERDİ

Türkiye'yi ve İstanbul'u çok sevdiğini, kendini adeta evinde gibi hissettiğini söyleyen Buika İstanbul'a taşınmak ve burada yaşamak istediğini söyledi. En kısa zamanda yeniden İstanbul'da konser vermek istediğini söyleyen Buika, bir sonraki konserinde Türkçe bir şarkı söylemek için seyircilere söz verdi.

Yoğun talep üzerine Türkiye turnesine gelen Buika, farklı kültürleri bir araya getirdiği, flamenko, soul, Afrika müzikleri, R&B, rumba ve cazın harmanlandığı sınırları aşan görkemli müziği ile İstanbul’da sevenleriyle buluştu.

Türkiye turnesi 24 Eylül Bilkent Odeon Ankara, 25 Eylül Çarşamba Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu Bursa, 27 Eylül Açıkhava Antalya, 28 Eylül Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu İzmir’de devam edecek.

Şarkıları yalnızca söylemekle kalmayan, onları yaşayan ve deneyimleyen Buika, eşsiz sesi ve sahnedeki enerjisiyle izleyenleri yine büyüledi. 2010 yılında NPR tarafından 50 harika sesten biri olarak seçilen Buika konserde dinleyicilerine eşsiz anlar yaşattı.

İkinci albümü, "Mi Niña Lola" Latin Grammy Ödülleri'nde 2008 yılında aday olan Buika, "Niña de Fuego"; "La Noche Mas Larga" albümleri ile Latin Grammy ödüllerine aday olurken "El Ultimo Trago" albümü ile 2010 Latin Grammy Ödüllerinde En İyi Geleneksel Tropik Albüm ödülünün sahibi oldu.

Editör: Admin Admin