Hadise, yoğun konser maratonuna kısa bir ara vererek büyüleyici Altaussee köyünde bulunan dünya lideri sağlık merkezi Mayrlife Altaussee’da detoks kampına girdi.

HADİSE, MAYRLIFE'DA DETOKS KAMPINA GİRDİ!

Yıl boyunca konserlerine ara vermeden devam eden Hadise, Avusturya’nın dünyaca ünlü detoks merkezinde 7 gün boyunca kendine özel sunulan beslenme ve sağlık programlarıyla enerji depoladı.

Bilge Kuru ve Barış Özgenal ilk kez görüntülendi... Bilge Kuru ve Barış Özgenal ilk kez görüntülendi...

HADİSE, ENERJİ TOPLADI 

Sağlıklı beslenip hem bedenen hem de ruhen arınan Hadise, buz gibi Altaussee gölünde yüzdü, -110 derecede soğuk oda terapisini deneyimlerek bağışıklık sistemini güçlendirdi. 

HADİSE 

MAYRLIFE HAKKINDA: 

Dünya lideri bir sağlık tesisi olan MAYRLIFE Medical Health Resort Altaussee, bütünsel tıp uzmanlığını ve dünyaca ünlü tıbbi MAYRLIFE sağlık konseptini Altaussee (Avusturya) Gölü kıyısında nefes kesen bir ortamda sunmaktadır. Olağanüstü tıbbi uzmanlık ile en son teknoloji ve geniş bir terapi yelpazesi sunarak Dr. F.X. Mayr’ın geleneksel tıbbi yaklaşımını hayata geçiriyor. MAYRLIFE sağlık konsepti, yaşam tarzını optimize ederek, biyolojik yaşlanmayı yavaşlatmayı amaçlamaktadır. Yenilenme sürecinin merkezinde, kendi kendini iyileştirme gücünün yeniden harekete geçiren ve bağışıklık sistemini güçlendiren detoksifikasyon ve arınma programları yer almaktadır. MAYRLIFE Medical Health Resort Altaussee doktorları, misafirlerin kişisel sağlık hedeflerine ulaşmaları için kişiye özel bireysel terapi planı oluşturmaktadır. 

Editör: Admin Admin