Ziyaret Haberleri

ziyaret haberleri ve güncel ziyaret gelişmeleri, ziyaret ile ilgili tüm video, ziyaret fotoğrafları ve ziyaret haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Moğolistan'da düzenlenen Dünya Kadınlar Forumu’nun ardından açıklamalarda bulundu.

GÜNCEL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Moğolistan temaslarına devam ediyor...

EKONOMİ

Kültür ve Turizm Bakanlığı, 2024 yılının ilk 7 ayında Türkiye'yi ziyaret eden toplam yabancı ziyaretçi sayısının geçen yılın aynı dönemine...

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de Azerbaycan'ın eski Cumhurbaşkanı ve ulusal lideri Haydar Aliyev’in mezarını ziyaret etti.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 4-5 Ağustos'ta Mısır'a resmi ziyaret gerçekleştirecek.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır’ın Gazze Şeridi sınırında bulunan Refah Sınır Kapısı’nı ziyaret etti.

GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Harkiv bölgesindeki komuta merkezini ziyaret etti. Zelenski, burada görev yapan askerlere madalya takdim etti.

GENEL

İsrail Başbakanı Netanyahu, ABD’ye yapacağı ziyaret öncesi havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 15 Temmuz Demokrasi Müzesi'ni ziyaret ederek, "Bu yüzyılda darbelere, vesayetçilere, hainlere yer yok" dedi.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, ABD’deki resmi temasları kapsamında Türkiye’nin Washington Büyükelçiliği’ni ziyaret etti.

GÜNCEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kayseri Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi ziyaretinin ardından AFAD İl Müdürlüğü'nde düzenlenen değerlendirme toplantısına katıldı.

SİYASET

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18 yıl sonra CHP Genel Merkezi'ni ziyaret ederek genel başkan Özgür...