Yunanistan Haberleri

yunanistan haberleri ve güncel yunanistan gelişmeleri, yunanistan ile ilgili tüm video, yunanistan fotoğrafları ve yunanistan haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, son 1 haftada gerçekleştirilen faaliyetlere ilişkin bakanlıkta basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "BMGK'daki 15 geçici üyenin etkisi yok, 5 üye yönetiyor. Daimi üye olmanın gayretindeyiz" dedi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile Türkevi'nde görüştü.

GENEL

İçişleri Bakan Ali Yerlikaya, Yunanistan Denizcilik ve Ada Politikaları Bakanı Christos Stylianides ile Türk karasularının ihlaliyle ilgili telefonda görüştü.

SonDakika

İçişleri Bakanlığı: Bakan Yerlikaya ile Yunanistan Denizcilik ve Ada Politikaları Bakanı Sayın Christos Stylianides arasında bugün akşam saatlerinde, Yunan botlarının...

SPOR

Yunanistan'ın Panathinaikos ekibinin Başantrenörü Ergin Ataman, "Panathinaikos'un Atina'daki en büyük taraftar grubu 'Gate 13' telefonla arayarak bizzat özürlerini dile getirdiler"...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de Yunanistan Dışişleri Bakanı Giorgos Gerapetritis ile görüştü.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, Yunanistan'ın başkenti Atina'da çıkan yangıların söndürülmesine destek amacıyla iki yangın söndürme uçağı ve bir helikopterin...

SANAT

Spello'da sekizincisi düzenlenen Uluslararası Çağdaş Sanat Sergisi ‘Stati d'Arte Sanatın Halleri’, 3 Ağustos’ta Villa Fidelia'da sanatseverler ile buluştu.

GENEL

Dünya liderleri, ABD Başkan adayı Donald Trump’ın silahlı saldırıya uğraması sonucu geçmiş olsun dileklerini iletti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD’nin başkenti Washington’da düzenlenen NATO Liderler Zirvesi sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi için bulunduğu ABD’nin başkenti Washington’da Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile görüştü.