Yüksek Haberleri

yüksek haberleri ve güncel yüksek gelişmeleri, yüksek ile ilgili tüm video, yüksek fotoğrafları ve yüksek haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Brezilya Yüksek Mahkemesi, ülkede yasal temsilci ataması için 24 saat süre verdiği sosyal medya platformu X'e (eski adıyla twitter) erişimi...

GENEL

AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, AB Dışişleri Bakanları Gayriresmi Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

GENEL

AB Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, AB’nin Gazze Şeridi’nde çocuk felcine karşı aşılama yapılması için acil insani duraksama çağrısında bulunduğunu belirtti.

Türk seramik sektörünün lider markası NG Kütahya Seramik, bugüne kadar aldığı sertifika ve ödüllerine bir yenisini daha ekledi.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2023 yılına ilişkin yıllık sanayi ve hizmet istatistiklerini açıkladı.

NASA, yüksek sıcaklıkların Norveç takımadalarındaki buzulların rekor düzeyde erimesine neden olduğunu açıkladı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Irak Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Fuad Hüseyin ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

.Avrupa Birliği (AB) Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, AB ve ortak şirketlerin etkilenen bölgelere 215 bin doz aşı bağışladığını duyurdu.

GENEL

İsrail Maliye Bakanı Bezalel Smotrich, AB Dışişleri Yüksek Temsilcisi Josep Borrell’in, İsrail’e yönelik “Yaptırımlar AB gündemimizde yer almalıdır” açıklamasına tepki...

GENEL

İsrail Dışişleri Bakanı Yısrael Katz’ın, Filistin nezdindeki diplomatik temsilcilerden 8 Norveçli diplomatın statülerini iptal etme açıklamasının ardından AB tepki gösterdi.

GENEL

İletişim Başkanlığı, 1 saat 24 dakika süren Yüksek Askeri Şura toplantısında alınan kararlara ilişkin yazılı açıklama yaptı.

SPOR

Fenerbahçe Spor Kulübü Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç açıklamalarda bulundu.