Yüksek Haberleri

yüksek haberleri ve güncel yüksek gelişmeleri, yüksek ile ilgili tüm video, yüksek fotoğrafları ve yüksek haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat kasım ayı dış ticaret rakamlarını açıkladı. Bolat: "Kasımda tarihimizin en yüksek aylık ihracat rekorunu kırdık" dedi.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Fiyat istikrarını, cari açıkta kalıcı düşüşü, mali disiplini ve rezerv birikimini sağlayarak, ülkemizi sürdürülebilir...

GENEL

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Belçika’nın başkenti Brüksel’de Türkiye - AB Yüksek Düzeyli Diyalog Toplantısına katıldı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yılın 3'üncü çeyreğine ilişkin büyüme rakamlarıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Dış ticarette önemli payı olan yüksek teknoloji ürünlerin üretimine güçlü destek sağlayacağız" dedi.

GÜNCEL

İngiltere Yüksek Mahkemesi, İngiltere hükümetinin sığınmacıları Ruanda’ya gönderme planını ‘hukuka aykırı’ bulduğunu açıkladı.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2 yüksek yargı organı arasında ortaya çıkan içtihat farkını darbe olarak nitelemek utanmazlıktır.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yüksek yargı ile ilgili tartışmalara ilişkin, "Biz, bu tartışmada taraf değil, hakem konumundayız" dedi.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ekim 2023 dönemine ilişkin finansal yatırım araçlarının reel getiri oranlarını açıkladı.

MODA

H&M, büyük beğeni toplayan tasarımcı işbirliği serisine, ışıltılı ve yüksek enerjili bir koleksiyon daha eklemek için Rabanne ile bir araya...

EKONOMİ

İnternet üzerinden sahte emlak ilanlarının kontrolsüz bir şekilde yayılması, satılık ve kiralık konutların gerçek değerinden yüksek fiyatlarla listelenmesine yol açmıştı. 

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2024 yılı kredi burs rakamını lisans öğrencileri bin 250 liradan 2 bin liraya, yüksek lisans öğrencileri için 2...