Yılmaz Haberleri

yılmaz haberleri ve güncel yılmaz gelişmeleri, yılmaz ile ilgili tüm video, yılmaz fotoğrafları ve yılmaz haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankara'da düzenlenen 'Yargı Reformu Strateji ve İnsan Hakları Eylem Planı' toplantısına katıldı.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ankara'da, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde (TOBB) düzenlenen 'Türkiye-Özbekistan İş Forumu'na katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı  Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir araya geldi.

GÜNCEL

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde 'Hukuk Klinikleri Sertifika Töreni'nde konuştu.

Dünyanın en önemli kruvaziyer turizmi destinasyonlarından olan Türkiye, yabancı turistlerin tercihi olmaya devam ediyor.

GENEL

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından bu yıl 'Toplum 5.0' temasıyla düzenlenen 2'inci İstanbul İnsan Kaynakları Forumu, İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

GÜNCEL

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'da birtakım ihtiyaçlar olduğunu tespit ettik." dedi.

SPOR

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığımızca soruşturma başlatıldı" dedi.

SonDakika

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor karşılaşmasının bitiminde maçın hakemi Halil Umut Meler’e yönelik saldırının gerçekleştiği olaylarda sorumluluğu bulunanlar...

GÜNCEL

TBMM Genel Kurulu'nda 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi görüşmeleri başladı.

MODA

Yeşim Yılmaz, Aslı Özdemir ve Tuğba Tosyalı ev sahipliğindeki Christmas Wonderland, önceki gün Swissotel The Bosphorus İstanbul’da gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ankara Ticaret Odası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen '1'inci Elektronik Harp Sempozyumu'na katıldı.