Yılmaz Haberleri

yılmaz haberleri ve güncel yılmaz gelişmeleri, yılmaz ile ilgili tüm video, yılmaz fotoğrafları ve yılmaz haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "KKTC'ye fiziki müdahale asla kabul edilemez" dedi.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda Orta Vadeli program hazırlıkları kapsamında finans dünyasının temsilcileriyle toplantıda bir araya geldi.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda orta vadeli program  hazırlıkları kapsamında finans dünyasının temsilcileriyle buluştu.

EKONOMİ

Fiyat istikrarı ve enflasyonla mücadele önerileri temalı '2023 Yılı 2'nci Yarıyıl Ekonomi ve İstişare Toplantısı' Ticaret Bakanlığı'nda gerçekleştirildi.

GENEL

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankara 34'üncü İcra Müdürlüğü'nde gerçekleşen, tüzel kişi bilirkişiliği tanıtım toplantısına katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Dolaylı vergilerin azalmasına yönelik çalışma yapılması gerekiyor" dedi.

GÜNCEL

Deprem Koordinasyon Toplantısı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildi.

GÜNCEL

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Bir taraftan yüksek kiralar, diğer taraftan evlerin boş tutulması; bu kabul edilecek bir şey değil. Buna...

GÜNCEL

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "1 Eylül'de kira davalarında 'zorunlu arabuluculuk' dönemi başlıyor " dedi.

EKONOMİ

İş dünyasının temsilcileri Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile yaptığı toplantı sonrası açıklamalarda bulundu. 

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İstanbul'da iş dünyasının temsilcileriyle 'OVP Çerçevesinde Türkiye ve İstanbul Ekonomi Gündemi' başlıklı toplantı düzenledi.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, iş dünyasının temsilcileri ile bir araya geldi. Yılmaz toplantı öncesi açıklama yaptı.