Yıl Haberleri

yıl haberleri ve güncel yıl gelişmeleri, yıl ile ilgili tüm video, yıl fotoğrafları ve yıl haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hua Chunying, ABD'yi ziyaret eden Çin Devlet Başkanı Cinping'in Biden ile dün yaşadığı bir diyalogdan detaylar...

SANAT

İtalyan tenor Andrea Bocelli, 30.yıl konserleri kapsamında Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda gerçekleştireceği konserin tanıtım toplantısı dolayısıyla İstanbul'a geldi.

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan, "Yıl sonu enflasyon tahminini yüzde 65 olarak güncelledik" dedi.

SPOR

FIFA, eski İspanya Futbol Federasyonu (RFEF) Başkanı Luis Rubiales’e 3 yıl tüm futbol faaliyetlerinden men cezası verdi.

GÜNCEL

Türkiye Cumhuriyet'in 100'üncü kuruluş yıl dönümünde Anıtkabir'i, 1 milyon 182 bin 425 kişi ziyaret etti.

İş Dünyası

Cumhuriyet değerlerini gelecek nesillere taşıma sorumluluğuyla hareket eden Koç Holding, Cumhuriyet’in 100. yıl kutlamalarına devam ediyor.  

CEMİYET

 Karaca, önceki gün Pera Palace’ta gerçekleştirdiği Cumhuriyet Balosu’nda, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını kutladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Ekim Birleşmiş Milletler (BM) Günü ve BM Teşkilatının kuruluşunun 78’inci yı dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, BM’nin 78. kuruluş yıl dönümü sebebiyle mesaj yayınladı.

EKONOMİ

Ticaret Bakanlığı, Afrika kıtası ile ihracatın geçen yıl 23,6 milyar, bu yıl 9 ayda 15,3 milyar dolar olarak gerçekleştiğini duyurdu.

MÜZİK

Süperstar Ajda Pekkan, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu BtcTurk 10. Yıl Konserlerinde sahneye çıktı.

MÜZİK

Sıla, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda BtcTurk 10. Yıl Konserlerinde keyifli bir akşama imza attı.