Yıl Haberleri

yıl haberleri ve güncel yıl gelişmeleri, yıl ile ilgili tüm video, yıl fotoğrafları ve yıl haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MÜZİK

Rock müziğin Türkiye'deki en önemli temsilcilerinden Duman, önceki akşam BtcTurk 10.Yıl Konserleri kapsamında Bodrum Antik Tiyatrosu'nda sahne aldı.

SPOR

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yat Yarışı'nın ilk etabı olan Halikarnas 100'üncü Yıl Kupası sona erdi.

GÜNCEL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, Güney Kore’nin Busan kentinde yer alan Birleşmiş Milletler (BM) Anıt Mezarlığı içerisindeki...

SonDakika

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan: 2023 yıl sonu enflasyon tahminimizi yüzde 58’e, yükselttik.

GENEL

Almanya'nın Solingen kentinde 30 yıl önce düzenlenen ırkçı saldırıda yaşamını yitiren 5 Türk, Almanya'nın Ankara Büyükelçiliği'nde düzenlenen törenle anıldı.

SİYASET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Lozan Antlaşması'nın 100'üncü Yıl Dönümü' nedeniyle bir mesaj yayımladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan Barış Antlaşması'nın imzalanmasının 100'üncü yıl dönümü nedeniyle yazılı mesaj yayımladı.

SPOR

Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, bugün yapılan toplantının ardından açıklamalarda bulundu.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı'nca, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 49'uncu yıl dönümünde, harekatın anlatıldığı video paylaşıldı.

GENEL

Türkiye ile Katar arasında diplomatik ilişkilerin 50. yıl dönümü nedeniyle ortak bildiri imzalandı...

MÜZİK

Türk müziğinin sevilen sanatçılarından Candan Erçetin önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı.

MÜZİK

Sıla, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda BtcTurk 10. Yıl Konserleri’nde muhteşem bir gösteri sergiledi.