Yaşattı Haberleri

yaşattı haberleri ve güncel yaşattı gelişmeleri, yaşattı ile ilgili tüm video, yaşattı fotoğrafları ve yaşattı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MÜZİK

Piu Entertainment organizasyonu ile Yapı Kredi'nin 80. Yıl Etkinlikleri kapsamında, Gipsy Kings by Andre Reyes, Türkiye turnesinde dinleyicileriyle buluşmaya devam...

MÜZİK

Zeynep Bastık, Ankara’da genç hayranlarıyla Bliss Out Festivali kapsamında bir araya geldi. Sahnede müthiş bir enerjiyi yansıtan ünlü sanatçı, iki...

MÜZİK

Türk müziğinin sevilen isimlerinden Ebru Yaşar, geçtiğimiz akşam Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Elexus Hotel'de sahne aldı.

MÜZİK

Türk pop müziğin güçlü sesi Merve Özbey geçtiğimiz akşam Kıbrıs Chamada Prestige Hotel'de sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

MEKAN

Kenan Doğulu, Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum’da gerçekleşen konserinde sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

MÜZİK

Pop müziğin en sevilen kadın sanatçılarından Sıla, yaz turnesine hız kesmeden devam ediyor...

MÜZİK

Başarılı sanatçı Ömür Gedik, geçtiğimiz akşam Günay Restaurant’ta sahne aldı. Güzel sanatçı sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı.

MÜZİK

Yılı aralıksız gerçekleştirdiği sahne çalışmaları ve yayınladığı şarkılarla geçiren İrem Derici 2023’ü muhteşem bir konserle kapattı.

MÜZİK

Sıla Harbiye Açıkhava'daki yaz sezonunun son konserinde mücevher zinciriyle süslü kıyafetiyle ışıldadı...

MÜZİK

Türk pop müziğinin yıldız isimlerinden Zeynep Bastık enerjisi ve hit şarkıları ile YBY Woods’u dolduran hayranlarını büyüledi...

MÜZİK

Kenan Doğulu, Atlantis Yapım organizasyonu ile Turkcell Vadi’de müzikseverlerle bir araya gelerek unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı.

MÜZİK

Bodrum Yalıkavak Günay’da sahne alan Özcan Deniz kendisini dinlemeye gelenlere yine unutulmaz bir gece yaşattı.