Yaşar Haberleri

Yaşar haberleri ve güncel Yaşar gelişmeleri, Yaşar ile ilgili tüm video, Yaşar fotoğrafları ve Yaşar haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Belçika'nın Başkenti Brüksel'de ABD Savunma Bakanı Lloyd James Austin görüştü.

GÜNCEL

NATO Savunma Bakanları Toplantısı için Brüksel’de bulunan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, DEAŞ ile Mücadele Koalisyonu Toplantısı’na katıldı.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, NATO Savunma Bakanları Toplantısı'na katılmak üzere Belçika'nın Brüksel şehrine ulaştı.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ile Kosova’ya gitti.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirilen 'Pençe-Kilit Operasyonu'nun devamına ilişkin soru üzerine, "Kasım ayı gelince konuşacağız" dedi.

SİYASET

TBMM Genel Kurulu, İsrail tehdidi gündemiyle kapalı oturumda toplandı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, milletvekillerini...

MÜZİK

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca düzenlenen İstanbul Kültür Yolu Festivali’nin yedinci gününde sanatçı Ebru Yaşar hayranlarıyla buluştu.

MÜZİK

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, Kıbrıs İskele bölgesindeki Grand Sapphire Resort’te muhteşem bir konsere imza attı...

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Azerbaycan Savunma Bakanı Orgeneral Zakir Hasanov ile heyetler arası görüşme gerçekleştirdi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD Dışişleri Bakanlığı Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass'ı, bakanlıktaki makamında kabul etti.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile...

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, dün resmi ziyarette bulunmak üzere gittiği Kazakistan’da Savunma Bakanı Orgeneral Ruslan Jaksilikov ile görüştü.