Yarın Haberleri

yarın haberleri ve güncel yarın gelişmeleri, yarın ile ilgili tüm video, yarın fotoğrafları ve yarın haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Franciscus, uluslararası topluma barış çağrısı yaptı.

GÜNCEL

İsrail’in Lübnan’a gerçekleştirdiği hava saldırıları nedeniyle Pegasus Havayolları, yarın Beyrut’a yapacağı seferleri iptal etti.

GÜNCEL

İsrail'in Lübnan’a yönelik hava saldırılarının arttırmasının ardından Pegasus Havayolları yarın Beyrut’a yapacağı seferlerini iptal etti.

GÜNCEL

Filistin Kızılayı Derneği (PRCS) Başkanı Younis al-Khatib, Ürdün’ün başkenti Amman’da düzenlenen Kızılay Konferansı’nda açıklama yaptı

EĞİTİM

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024 YKS) kapsamındaki yerleştirmeler yarın tamamlanıyor. Boş kalan kontenjanlar için ek yerleştirme yapılacak.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniye'nin ölümü nedeniyle yarın bir günlük milli yas ilan edildiğini açıkladı.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Başkanı Joe Biden ile görüşme yapmak için yarın ABD’ye gidecek.

SonDakika
SPOR

Süper Lig'in 24’üncü haftasında Trabzonspor, yarın İstanbul'da Beşiktaş'a konuk olacak...

GÜNCEL

Yazar Alev Alatlı, çoklu organ yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastanesi’nde hayatını kaybetti

GÜNCEL

THY, Almanya'da olumsuz hava koşulları nedeniyle Münih ve Frankfurt şehirlerine yarın için planlanan bazı seferlerini iptal ettiğini duyurdu.