Yardımcısı Haberleri

yardımcısı haberleri ve güncel yardımcısı gelişmeleri, yardımcısı ile ilgili tüm video, yardımcısı fotoğrafları ve yardımcısı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Slovenya'da gerçekleştirilen Barselona Sözleşmesi 23'üncü Taraflar Konferansı’nda tüm tarafların onayı ile Türkiye’de İklim Değişikliği Bölgesel Faaliyet Merkezi kurulması kararı alındı. 

GÜNCEL

TBMM Genel Kurulu'nda 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi görüşmeleri başladı.

SonDakika

TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Ağar: Bugün milyonlarca kişinin gözü kulağı bugünkü toplantıdaydı. Bugünkü toplantılarımızda herhangi bir ücret konusu görüşülmedi....

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ankara Ticaret Odası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen '1'inci Elektronik Harp Sempozyumu'na katıldı.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Enflasyonda gelecek yıl ortasından itibaren yıllık bazda belirgin düşüş, 2026 yılında ise tek haneyi hedefliyoruz." dedi.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

GENEL

Eski ABD Dışişleri Bakanı Henry Kissinger 100 yaşında hayatını kaybetti...

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yılın 3'üncü çeyreğine ilişkin Gayri Safi Yurtiçi Hasıla (GSYH) verileriyle ilgili açıklamada bulundu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Vietnam Başbakanı Pham Minh Chinh ve beraberindeki heyetle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İspanya’da İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İspanya’da İrlanda Başbakan Yardımcısı, Dışişleri ve Savunma Bakanı Micheal Martin ile görüştü.

GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Rusya Başbakan Yardımcısı Aleksandr Novak ve beraberindeki heyet ile Rus-Türk Karma Ekonomik Komisyonu olağan toplantısına katıldı.