Yardımcısı Haberleri

yardımcısı haberleri ve güncel yardımcısı gelişmeleri, yardımcısı ile ilgili tüm video, yardımcısı fotoğrafları ve yardımcısı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Irak’ın Erbil kentinde KDP Başkanı Mesud Barzani ve Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakan Yardımcısı Kubat...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bağdat’ta Irak Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Fuad Hüseyin ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bulgaristan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Mariya Gabriel ile bakanlıkta bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "KKTC'ye fiziki müdahale asla kabul edilemez" dedi.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda Orta Vadeli program hazırlıkları kapsamında finans dünyasının temsilcileriyle toplantıda bir araya geldi.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda orta vadeli program  hazırlıkları kapsamında finans dünyasının temsilcileriyle buluştu.

EKONOMİ

Fiyat istikrarı ve enflasyonla mücadele önerileri temalı '2023 Yılı 2'nci Yarıyıl Ekonomi ve İstişare Toplantısı' Ticaret Bakanlığı'nda gerçekleştirildi.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Matthew Miller, ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Vekili Nuland’ın Nijer ziyaretine ilişkin bilgileri paylaştı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Dolaylı vergilerin azalmasına yönelik çalışma yapılması gerekiyor" dedi.

EKONOMİ

Türkiye İş Bankası, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile Türkiye’de gerçekleşen depremlerden etkilenen bölgeye yönlendirilmek üzere 109 milyon ABD...

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya’nın savaş alanında ‘iflas’ ettiğini belirterek, savaşın Rus topraklarına döndüğünü belirtti.

GÜNCEL

Deprem Koordinasyon Toplantısı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildi.