Yardımcısı Haberleri

yardımcısı haberleri ve güncel yardımcısı gelişmeleri, yardımcısı ile ilgili tüm video, yardımcısı fotoğrafları ve yardımcısı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Polonya Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna’nın Polonya Büyükelçisi Vasil Zvarich’i dün bakanlığa çağırarak Zelenski’nin BM Genel Kurulu’ndaki açıklamalarını şiddetle protesto etti.

GÜNCEL

Ukrayna Ekonomi Bakanlığı, Ukrayna’dan tarım ürünleri ithalatına getirilen yasaklar nedeniyle Slovakya, Polonya ve Macaristan'a karşı Dünya Ticaret Örgütü'nde (DTÖ) dava...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, dün İrlanda Başbakan Yardımcısı, Dışişleri ve Savunma Bakanı Micheal Martin'le görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 'Yurt Dışında MEB Bursuyla Eğitim Gören Lisansüstü Öğrencilerle Buluşma Programı'nda konuştu.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Vesayetçi anayasayı değiştirmek, en önemli değerlerden olacak" dedi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Fidan, Kazakistan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Murat Nurtleu ile görüşmesinin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında konuştu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kazakistan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Murat Nurtleu ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut ve beraberindeki heyet ile görüştü.

GÜNCEL

Azerbaycan Kızılay’ının Karabağ’da yaşayan Ermeniler için Bakü’den gönderdiği yardım TIR’ları Rus güçlerin Ağdam-Hankendi yolundaki kontrol noktasında bekletiliyor.

EKONOMİ

Sektör temsilcileri Mücevher İhracatçıları Birliği Başkanı Burak Yakın liderliğinde Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Osman Çelik ve Türkiye Cumhuriyet Merkez...

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) sınırlarında bulunan Limasol'da Köprülü Hacı İbrahim Ağa Camisi'ne yönelik saldırıyı kınadı.  

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler Genel Sekreterliği Sözcüsü Florencia Soto Nino, BM Genel Sekreter Yardımcısı Miroslav Jenca’nın KKTC ve GKRY'ne ziyaret düzenleyeceğini duyurdu.