Volodimir Haberleri

volodimir haberleri ve güncel volodimir gelişmeleri, volodimir ile ilgili tüm video, volodimir fotoğrafları ve volodimir haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Ukrayna First Lady’si Olena Zelenska, “Zelenski ile İsveç Krallığı ziyaretimize başladık. Bu ülke, Ukrayna'nın yaklaşık 50.000'ini barındırıyor" dedi.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Ukrayna’nın mayın temizleme ekipmanlarına ihtiyacı olduğunu belirtti...

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, tüm bölgesel askere alma merkezlerinde askere alım şeflerinin görevden alındığını açıkladı.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya’nın dün Pokrovsk kentinde düzenlediği saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya’nın savaş alanında ‘iflas’ ettiğini belirterek, savaşın Rus topraklarına döndüğünü belirtti.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Papa Francis'in Rusya'ya yaptığı 'Tahıl' çağrısını destekledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile telefonda görüştü.

GENEL

Zelenski: Tahıl Girişimi, Rusya olmadan da devam edebilir Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski Rusya’nın Tahıl Anlaşması’nın sona erdiğini duyurmasının ardından...

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta Kanada Başbakanı Justin Trudeau ile görüştü.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta İngiltere Başbakanı Rishi Sunak ile bir araya geldi.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, NATO Liderler Zirvesi’nin ikinci gününde toplantılara katılmak üzere zirvenin yapıldığı merkeze geldi.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Fener Rum Ortodoks Patrikhanesi'ni ziyaret etti.