Volodimir Haberleri

volodimir haberleri ve güncel volodimir gelişmeleri, volodimir ile ilgili tüm video, volodimir fotoğrafları ve volodimir haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Fener Rum Ortodoks Patrikhanesi'ni ziyaret etti.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski görüşmesi sona erdi

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vahdettin Köşkü’nde Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski’yi kabul etti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski görüşmelerinin ardından açıklamalarda bulundu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın İstanbul'da Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile görüşecek.

GENEL

 İsveçli çevre aktivisti Greta Thunberg (20), perşembe günü Kiev’de Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile görüştü.  

GENEL

Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile görüşme gerçekleştirmek üzere ülkenin başkenti Kiev’e gitti.

GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, ülkenin Donetsk bölgesindeki cephelerde savaşan Ukrayna askerlerini ziyaret etti.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Rusya’da Wagner grubunun isyanının ardından yaptığı ulusa sesleniş konuşmasında, "Dünya, Rusya’nın hiçbir şeyi kontrol etmediğini gördü"dedi.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya adına Ukrayna’da savaşan Wagner paralı askerlerinin isyanı sonrasında açıklama yaptı.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Rusya’nın, kontrolünde bulunan Zaporijya nükleer santraline bir ‘terör saldırısı’ düzenlemeyi değerlendirdiğini iddia etti.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (IAEA) Genel Direktörü Rafael Grossi ile bir görüşme gerçekleştirdi.