Ülkenin Haberleri

ülkenin haberleri ve güncel ülkenin gelişmeleri, ülkenin ile ilgili tüm video, ülkenin fotoğrafları ve ülkenin haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Japonya'da iktidarda bulunan Liberal Demokrat Parti’nin (LDP) başkanlık seçimini kazanan Shigeru Ishiba, mecliste yapılan oylamada ülkenin 102’inci başbakanı seçildi.

GENEL

İsrail Başbakanlığı, aralarında ABD’nin de bulunduğu 12 ülkenin ortak çağrısıyla yapılan ateşkes çağrısının ‘amaçlarını’ paylaştıklarını duyurdu.

SAĞLIK

ABD merkezli Commonwealth Fund vakfı, Avustralya, Hollanda, İngiltere, Yeni Zelanda, Fransa, İsveç, Kanada, İsviçre, Almanya ve ABD’nin sağlık sistemlerini analiz...

GENEL

Ankara'daki 3 yıllık görev süresi sona eren ABD Büyükelçisi Jeffry Flake, ABD Büyükelçiliği'nin sosyal medya hesabından bir video mesaj yayımladı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Irak Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Fuad Hüseyin ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

ABD ve Rusya'nın da aralarında bulunduğu 7 ülkenin cezaevlerinde bulunan 26 rehinenin karşılıklı takası MİT koordinatörlüğünde Ankara'da gerçekleşti.

GÜNCEL

ABD ve Rusya'nın da aralarında bulunduğu 7 ülkenin cezaevlerinde bulunan 26 rehinenin karşılıklı takası MİT koordinatörlüğünde Ankara'da gerçekleşti.

GÜNCEL

ABD ve Rusya'nın da aralarında bulunduğu 7 ülkenin cezaevlerinde bulunan 26 rehinenin karşılıklı takası Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) koordinatörlüğünde Ankara'da...

GENEL

ABD Savunma Bakanlığı Basın Sözcüsü Tümgeneral Pat Ryder, düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

GENEL

İsveç’in NATO’ya üyeliği TBMM Genel Kurulu’nda dün akşam kabul edildi. İsveç’in üyeliğinin onaylanması sonrasında haber, dünya gündeminde manşetlerden yer aldı.

GÜNCEL

ABD Savunma Bakanlığı, Kızıldeniz’de ticari gemilere yönelik artan saldırılar nedeniyle birçok ülkenin katılımıyla ortak görev gücü oluşturulacağını duyurdu.

GENEL

Avusturalya Dışişleri Bakanı Penny Wong, dün yaptığı açıklamada İsrailli ‘yerleşimcilerin’ Filistinlileri hedef alıp öldürdükleri olaylar ile ilgili 15 ülkenin ortak...