Ukrayna Haberleri

ukrayna haberleri ve güncel ukrayna gelişmeleri, ukrayna ile ilgili tüm video, ukrayna fotoğrafları ve ukrayna haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

ABD Savunma Bakanlığı Sözcüsü Tümgeneral Pat Ryder, dün gece düzenlediği basın toplantısında İran-İsrail gerilimine ilişkin açıklamalarda bulundu.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Rusya’nın yüzlerce ‘Shahed’ tipi insansız hava aracı (İHA) ile Ukrayna’nın enerji ve sivil altyapısını hedef aldığını...

GÜNCEL

Rusya Savunma Bakanlığı, Mi-28 tipi helikopterlerle gece saatlerinde Kursk bölgesinde Ukrayna unsurlarının hedef alındığını duyurdu.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Rusya’nın savaşın başından bu yana 10 bine yakın füze ile Ukrayna’ya saldırı düzenlediğini söyledi.

GENEL

‘Ukrayna Bağımsızlık Günü’ sebebiyle birçok lider ve uluslararası kurum yetkilisi mesaj paylaştı...

GENEL

Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Ukrayna'nın başkenti Kiev'de Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile bir araya geldi.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya’nın Kursk bölgesinde Ukrayna ordusunun faaliyetlerine ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Ukrayna ordusunun Rusya'nın Kursk bölgesindeki Sudzha (Suca) kasabasında kontrol sağladığını duyurdu.

SPOR

Trabzonspor’da yeni transfer Arseniy Batagov için imza töreni düzenlendi... Batagov, “Transferim dolayısıyla gerçekten çok mutluyum” dedi.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, yazın başından bu yana sadece Kurks’tan Sumy’e 2 bin saldırı düzenlendiğini belirtti.

GÜNCEL

Rusya Savunma Bakanlığı, ‘Timsah’ lakaplı Ka-52 tipi helikopterlerle Kursk’ta Ukrayna unsurlarının hedef alındığını duyurdu...

GÜNCEL

Ukrayna Acil Durumlar Servisi, Rusların Zaporijya Nükleer Santrali’nde yangın çıkardığını duyurdu...