Ukrayna Haberleri

ukrayna haberleri ve güncel ukrayna gelişmeleri, ukrayna ile ilgili tüm video, ukrayna fotoğrafları ve ukrayna haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Estonya Cumhurbaşkanı Alar Karis ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Dışişleri Bakan Hakan Fidan, resmi temaslarda bulunmak üzere Türkiye'ye gelen Çekya Dışişleri Bakanı Jan Lipavsky ile bakanlıkta bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, yarın Türkiye-Romanya-Polonya Üçlü İşbirliği Süreci Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılmak üzere Polonya'ya gidecek.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, dün akşam saatlerinde ordu yetkilileriyle toplantı gerçekleştirdi.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Harkiv’de düzenlenen 2 kişinin hayatını kaybettiği, 53 kişinin de yaralandığı saldırı sonrası hava savunma sistemlerine...

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın Ukrayna Barış Zirvesi marjında Rum Patriği Bartholomeos ile resmi bir görüşme...

GENEL

Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Yüksek Komiseri Volker Türk, İnsan Hakları Konseyi’nin 56’ıncı oturumunda konuştu.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Ukrayna Barış Zirvesi kapsamında ev sahipliğini üstlenen İsviçre Cumhurbaşkanı Viola Amherd ile bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, dün Ukrayna Barış Konferansı için geldiği Bürgenstock kasabasında 100'e yakın üst düzey yönetici ile bir araya...

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Belçika’nın başkenti Brüksel’de NATO Karargâhındaki programına devam ediyor.

GENEL

İtalya, Japonya, ABD, İngiltere, Kanada, Fransa ve Almanya’dan oluşan G7 ülkelerinin liderleri, Itria Vadisi’ndeki Borgo Egnazia Oteli’nde toplandı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın Rusya’nın Nijniy Novgorod şehrindeki BRICS+ Toplantısı marjında gerçekleştirdiği temaslar, dünya basınının satırlarına taşındı.