Ukrayna Haberleri

ukrayna haberleri ve güncel ukrayna gelişmeleri, ukrayna ile ilgili tüm video, ukrayna fotoğrafları ve ukrayna haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Uluslararası Kızılhaç Komitesi (ICRC), dün Kakhova barajının yıkılmasına yönelik yaptığı açıklamada "Kakhovka barajının yıkılması altyapıya yönelik en büyük hasar" denildi.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Ukrayna’nın güneyinde, Herson yakınlarında bulunan Kakhovka Hidroelektrik Santrali’ndeki durumla ilgili Ulusal Güvenlik ve Savunma Konseyi...

GÜNCEL

Ukrayna’daki Kakhovka Barajı’nın bombalanarak yıkılmasının ardından sel altında kalan yerlerde kurtarma çalışmaları ve risk altında bulunan bölgelerde tahliye çalışmaları devam...

GENEL

Ukrayna Dışişleri Bakanlığı, Rusya'nın dün gece saatlerinde Kakhovka barajına yönelik gerçekleştirdiği saldırıyı daha önceden planladığını belirtti.

GÜNCEL

Ukrayna Ulusal Polisi, Kakhovka barajının yıkılmasının ardından dün Herson’da tahliyelere başladı. 

GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, dün Rusya’nın Herson yakınlarında bulunan Kakhovka Hidroelektrik Santrali’ni vurduğunu ve barajın çöktüğünü duyurdu.

GÜNCEL

Ukrayna Güvenlik Servisi, Rus ordusuna ait füze sistemlerinin imha edildiğini belirterek, o anlara ilişkin görüntüleri yayınladı.

GÜNCEL

Ukrayna’nın Vinnytsia, Dnipropetrovsk ve Odesa bölgelerinde ‘karar alma merkezlerini’ gözetleyen Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB) mensubu 3 kişiyi yakaladığını duyurdu.

GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya’nın son düzenlediği saldırılarda hayatını kaybeden üç çocuğun isimlerini dün paylaştı.

GÜNCEL

Rusya Savunma Bakanlığı, Donetsk bölgesinin güneydoğusunda Ukrayna Silahlı Kuvvetleri’nin taarruzunun engellendiğini duyurdu.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, savaş uçakları koalisyonunda yer alan Avrupa ülkelerinin liderleriyle görüştü...