Türkiyenin Haberleri

türkiyenin haberleri ve güncel türkiyenin gelişmeleri, türkiyenin ile ilgili tüm video, türkiyenin fotoğrafları ve türkiyenin haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Türkiye’nin en beğenilen kadınlarından biri olan Burcu Esmersoy, her daim fit ve çekici görüntüsüyle hayranlarını büyülemeye devam ediyor.

EKONOMİ

Türkiye’nin teknoloji devi Vestel, elektrik-elektronik sektöründeki aralıksız ihracat şampiyonluğunu yaklaşık 2,4 milyar dolarlık ihracat geliriyle bu yıl da korudu.

MAGAZİN

Türkiye'nin yeni telefon markası Mipo'nun lansman etkinliği, ünlü isimlerinin yoğun ilgisiyle Galatasaray Adası'nda gerçekleşti.

CEMİYET

Türkiye'nin yeni telefon markası Mipo, teknoloji dünyasında bir çığır açıyor! Mipo, özel bir lansman etkinliğiyle tanıtıldı.

İş Dünyası

İtalya’nın Bologna kentindeki Orka Global’in görkemli açılışına iş, spor, sanat, moda ve cemiyet dünyasından pek çok isim katıldı.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye’nin kaynaklarının nereye gittiğini, neye ne kadar harcandığını ayrıntılarıyla insanımıza anlattık.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ile birlikte 'AX-3 Uzay Misyonu'nu gerçekleştiren mürttebat Walter...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Çin’in başkenti Pekin’de ÇKP Merkez Komitesi Politbüro Üyesi, Dışişleri Merkez Komisyonu Direktörü ve Dışişleri Bakanı Wang...

GENEL

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu'nun Komşuluk ve Genişlemeden Sorumlu Üyesi Oliver Varhelyi, "AB, terörle mücadelede Türkiye'nin yanındadır" dedi.

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın da bulunduğu Axiom-3 (Ax-3) mürettebatını taşıyan Dragon uzay aracı Uluslararası Uzay İstasyonu’ndan (ISS) ayrıldı.

SonDakika

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın da içerisinde bulunduğu Axiom-3 mürettebatını taşıyan Dragon kapsülü, Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan ayrıldı.

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, dünyaya dönüşünün bir kez daha ertelenmesine ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.