Türkiyenin Haberleri

türkiyenin haberleri ve güncel türkiyenin gelişmeleri, türkiyenin ile ilgili tüm video, türkiyenin fotoğrafları ve türkiyenin haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MODA

“Burcu Esmersoy ile Moda Kulisi” programı Damat Tween Youtube kanalında 28 Ocak Pazar günü başladı...

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Uluslararası Uzay İstasyonu’nda yaptığı biyolojik ve biyoteknolojik deneyler hakkında bilgi verdi.

EKONOMİ

Ticaret Bakanlığı, Türkiye'nin küresel ihracattan aldığı payın 2023 Eylül sonu itibarıyla yüzde 1,06 seviyesine yükseldiğini açıkladı.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Sanayi  ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, GUHEM'de Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ile video konferans aracılığıyla görüşme yaptı.

SonDakika

MGK: Türkiye’nin kararlılıkla uyguladığı millî güvenlik siyasetinin, proje terör örgütleri üzerinden kurgulanan planlarla akamete uğratılamayacağının altı çizilmiştir.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Astrofizikçi Dr. Umut Yıldız, Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi'ndeki (NASA) görevinden ayrılıp, Türkiye'nin uzay atılımını yaşamak için 21 yıl...

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye'nin ilk Türk astronotu Alper Gezeravcı, Uluslararası Uzay İstasyonunda astronot arkadaşları ile mutlu oldukları ana ait fotoğraf paylaştı.

SANAT

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy ile ünlü şef Nusret Gökçe, 'Rotahane Projesi' kapsamında Erzurum'un tarihi...

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ve 3 ekip arkadaşına, Uluslararası Uzay İstasyonu’nda karşılama töreni yapıldı.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye’nin ilk uzay yolcusu Alper Gezeravcı’yı taşıyan Dragon uzay aracı TSİ 13:47’de Uluslararası Uzay İstasyonu’na (ISS) kenetlendi.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye'nin ilk uzay yolcusu Alper Gezeravcı'yı taşıyan Dragon uzay aracı, Uluslararası Uzay İstasyonu’na (ISS) ulaştı. Gezeravcı'nın bulunduğu ekip, Uzay İstasyonundaki...

SonDakika

Türk astronotu Alper Gezeravcı'nın da içinde bulunduğu Dragon uzay aracı Uluslararası Uzay İstasyonuna ulaştı