Türkiye Haberleri

türkiye haberleri ve güncel türkiye gelişmeleri, türkiye ile ilgili tüm video, türkiye fotoğrafları ve türkiye haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Beşiktaş, Süper Kupa maçında karşı karşıya geldi.

GÜNCEL

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, dün Ankara'da gerçekleştirilen rehine takası operasyonuna ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ankara'da gerçekleştirilen tutuklu takası operasyonuna ilişkin, "Türkiye, barışçıl diplomasinin merkezi olmaya devam edecek" dedi.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), haziranda bir önceki yılın aynı ayına göre ihracatın yüzde 8,3, ithalatın yüzde 4,4 azaldığını açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye Garanti Bankası A.Ş. 30 Haziran tarihli finansal tablolarını açıkladı. Bankanın konsolide finansal tablolarına göre, yılın ilk 6 ayında, net...

SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fransa'nın başkenti Paris'te FIFA Başkanı Gianni Infantino ile bir araya geldi.

MAGAZİN

İkonik dergi Cosmopolitan, dört yıl sonra Türkiye'ye dönüşünü özel bir davetle duyurdu. Bodrum Edition’da ‘First Date First Kiss’ temasıyla gerçekleşti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Güney Afrika Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Ronald Lamola ile telefonda görüştü.

SPOR

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları C Grubu'ndaki ilk maçında Hollanda'yı 3-2 mağlup etti.

SAĞLIK

28 Temmuz Dünya Hepatit Günü. En temel sağlık problemlerinden biri olan viral hepatitlere dikkat çekmek ve farkındalığı artırmak amacı ile...