Türkiye Haberleri

türkiye haberleri ve güncel türkiye gelişmeleri, türkiye ile ilgili tüm video, türkiye fotoğrafları ve türkiye haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, 2024 yılı üçüncü Enflasyon Raporu Tanıtım Toplantısı'na konuştu.

GÜNCEL

Türkiye, Güney Afrika'nın, Uluslararası Adalet Divanı'nda İsrail aleyhinde açtığı soykırım davasına müdahillik için başvuruda bulundu.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı tarafından, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili, "Bahse konu şahıs, muhatap alınacak biri olma niteliğini...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısının ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde açıklamada bulundu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır temasları kapsamında Dışişleri Bakanı Bedir Abdulati ile yaptığı görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

SonDakika

Bahçeli: Geldiğimiz noktada öncelikle katliamı durduracak bir ateşkes rejiminin süratle hayata geçirilmesi gerekmektedir.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Mısır’da Dışişleri Bakanı Bedir Abdulati ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır’da Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile görüşme gerçekleştirdi.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Temmuz 2024 dönemine ilişkin enflasyon verilerini açıkladı.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, "Bölgemizdeki son gelişmeler nedeniyle, Lübnan'daki güvenlik durumunun hızlı bir şekilde bozulması ihtimali mevcuttur. Bu itibarla, Vatandaşlarımızın elzem olmadığı...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır’ın El Ariş kentinde, Kuzey Sina Valisi Tümgeneral Khaled Megawer ile görüştü.

SPOR

Turkcell Süper Kupa’da Galatasaray’ı 5-0 yenerek şampiyon olan Beşiktaş, kupasını aldı.