Türkiye Haberleri

türkiye haberleri ve güncel türkiye gelişmeleri, türkiye ile ilgili tüm video, türkiye fotoğrafları ve türkiye haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

TFF Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda TFF Başkanı, Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu, 1 Haziran 2023-31 Mayıs 2024 dönemindeki hesap ve...

SPOR

Ankara’da bir otelde gerçekleştirilen genel kurul toplantısı, 261 delegenin imzası ile yeterli çoğunluk sağlanarak açıldı.

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, son 1 haftada yapılan faaliyetlere ilişkin bakanlıkta basın toplantısı düzenledi.

MAGAZİN

Samsung Electronics Türkiye, Galaxy Z Serisi katlanabilir telefonlarını Mandarin Oriental Bosphorus’ta düzenlediği özel etkinlikte tanıttı.

CEMİYET

Samsung Electronics Türkiye, Galaxy Z Serisi katlanabilir telefonlarının yanı sıra yeni giyilebilir cihaz serilerini Mandarin Oriental Bosphorus’ta düzenlediği özel etkinlikte...

MÜZİK

Survivor 2024 yarışmasının sevilen isimlerinde Aleyna Kalaycıoğlu’nun yeni şarkısı “OH BABY” 19 Temmuz’da Universal Music Türkiye etiketiyle yayında.

MAGAZİN

Beverly Hills 90210 dizisinin yıldızları, dün kanserden hayatını kaybeden rol arkadaşları Shannen Doherty için taziye mesajları paylaştı.

GENEL

Fransa Büyükelçisi Isabelle Dumont, Türkiye ile Fransa arasında ikili iş birliğini derinleştirmek ve ekonomik ilişkileri geliştirmek için çalıştıklarını söyledi

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi’nin ardından ABD’nin başkenti Washington’da basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Washington’da düzenlenen NATO Liderler Zirvesi’nde ABD Başkanı Joe Biden ile ayaküstü sohbet etti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Washington'da Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir araya geldi.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye Bankalar Birliği'nin (TBB) 67'nci Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda konuştu.