Türkiye Haberleri

türkiye haberleri ve güncel türkiye gelişmeleri, türkiye ile ilgili tüm video, türkiye fotoğrafları ve türkiye haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brezilya Dışişleri Bakanı Mauro Vieira ile yaptığı görüşmeye ilişkin, “Görüşmemizde küresel gelişmeler hakkında da istişarelerde bulunduk"...

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-İspanya 8'inci Hükümetler Arası Zirvesi'ne katılmak üzere Madrid'e gitti. Erdoğan, havalimanında karşılandı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM Yakın Doğudaki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) Genel Komiseri Philippe Lazzarini ile görüştü.

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler Bağımsız Uluslararası Soruşturma Komisyonu, Türkiye ve Mısır’da İsrail-Hamas savaşının mağdurlarıyla yaptıkları görüşmelere ilişkin rapor hazırladı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın Rusya’nın Nijniy Novgorod şehrindeki BRICS+ Toplantısı marjında gerçekleştirdiği temaslar, dünya basınının satırlarına taşındı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Nisan 2024 dönemine ilişkin dış ticaret endekslerini açıkladı.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, Brezilya Dışişleri Bakanı Mauro Vieira'nın yarın Türkiye'yi ziyaret edeceğini duyurdu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BRICS+ Toplantısı marjında Nizhny Novgorod’da Çin Halk Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Wang Yi ile bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BRICS+ Toplantısı marjında Nizhny Novgorod’da, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile görüştü.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2023 yılında hanehalkı bütçesinden en fazla payın konut ve kira harcamalarına ayrıldığını açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye  İstatistik Kurumu (TÜİK), Nisan 2024 dönemine ilişkin ciro endekslerini açıkladı...

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın aktardığı ödemeler dengesi verilerine ilişkin açıklama yaptı.