Türkiye Haberleri

türkiye haberleri ve güncel türkiye gelişmeleri, türkiye ile ilgili tüm video, türkiye fotoğrafları ve türkiye haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Aralık 2023 dönemlerine ilişkin hizmet, perakende ticaret ve inşaat güven endeksi verilerini açıkladı.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: (Terör örgütü PKK'nın saldırıları) Sosyal terör eylemleri; bütün bunlar karşısında daha net bir duruş sergilemeliyiz. Türkiye bizim ortak...

EKONOMİ

Türkiye  İstatistik Kurumu (TÜİK), 2022 yılına ilişkin kazanç yapısı istatistiklerini açıkladı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Turkuvaz Medya Grubu tarafından 3'üncüsü düzenlenen Finansın Geleceği Zirvesi'nde 'Para Sohbetleri' oturumunda konuştu.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı, Türkiye Cumhuriyeti ve ABD Yüksek Düzeyli Savunma Grubu toplantısının Türkiye Cumhuriyeti Milli Savunma Bakanlığı ve ABD Savunma...

SonDakika

MSB: Türkiye-ABD Yüksek Düzeyli Savunma Grubu Toplantısı olumlu ve yapıcı bir havada yapılmıştır.

EKONOMİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, 'Dünyada Değişen Enerji Jeopolitiği, İklim Krizi & Türkiye' temalı konferansta konuştu.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türkiye ve Birleşik Krallık arasında elektrikli araçların menşe kurallarına ilişkin geçiş sürecinin uzatıldığını açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2022 yılına ilişkin KOBİ istatistiklerini açıkladı.

MAGAZİN

Türkiye’nin ilk gelinlik markası Beyaz Butik’in sahibi iş insanı Hacer Pala Onur Pala’yla masal gibi bir düğünle evlendi. 

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), yabancı para yükümlülükler için yüzde 5 olarak uygulanan menkul kıymet tesis oranının yüzde 4'e indirileceğini...

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu, politika faizinin yüzde 40'tan 42,5'e çıkarılmasına karar verdi.