Türkiye Haberleri

türkiye haberleri ve güncel türkiye gelişmeleri, türkiye ile ilgili tüm video, türkiye fotoğrafları ve türkiye haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Kasım 2023 dönemine ilişkin ekonomik güven endeksi verilerini açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ekim 2023 dönemine ilişkin dış ticaret istatistiklerini açıkladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

SearchInform Türkiye Bölge Müdürü Elena Varol, “Araştırma sonuçları, geleneksel kanalların hâlâ en güvensiz kanallar arasında olduğunu ortaya koyuyor." dedi.

EKONOMİ

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş), Kasım 2023 dönemine ilişkin Açlık ve Yoksulluk Sınırı Araştırması'nın sonuçlarını açıkladı.

GÜNCEL

Türkiye ve Yunanistan arasında yapılan anlaşma ile İkili Geçiş Belgesi kotası, 26 binden 30 bine çıkarıldı.

SPOR

A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası, "B Ligi'ne çıktık ama bizim için en önemli hedeflerden bir...

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Türkiye-Azerbaycan-Gürcistan Savunma Bakanları Toplantısı’na katılmak üzere Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye gitti.

GENEL

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Belçika Genelkurmay Başkanı Oramiral Michel Hofman ile bir görüşme gerçekleştirdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İspanya’da İrlanda Başbakan Yardımcısı, Dışişleri ve Savunma Bakanı Micheal Martin ile görüştü.

MAGAZİN

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in paylaştığı, uzun süredir merakla beklenen Netflix filmi İstanbul İçin Son Çağrı’nın galası dün gerçekleşti.

MAGAZİN

Marie Claire, Türkiye'de yayımlanmaya başlamasının 35. yılını, Çırağan Palace Kempinski'de gerçekleşen görkemli bir davetle kutladı.