Türkiye Haberleri

türkiye haberleri ve güncel türkiye gelişmeleri, türkiye ile ilgili tüm video, türkiye fotoğrafları ve türkiye haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), yılın 3'üncü çeyreğine ilişkin yapı izin istatistiklerini açıkladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen ve 3 saat 10 dakika süren Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

GÜNCEL

İsrail'in saldırıları nedeniyle Gazze'de tedavileri yarım kalan 61 hasta ile beraberindeki 49 refakatçi, Ankara'ya getirildi.

GENEL

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, MIKTA 9. Parlamento Başkanları Konferansı 1. Oturumu’nda konuştu.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ekim 2023 dönemine ilişkin yurt dışı üretici enflasyonuna işaret eden yurt dışı üretici fiyat endeksi (YD-ÜFE)...

Chatham House - Koç Holding Yuvarlak Masa Toplantısı’nın dördüncüsü, 17-18 Kasım 2023 tarihlerinde Koç Holding ev sahipliğinde İstanbul’da gerçekleştirildi. 

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Berlin'de Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile bir araya geldi.

SPOR

Antalya'da düzenlenen ve 398 sporcunun yarıştığı 13'üncü Aerobik Cimnastik Avrupa Şampiyonası başladı.

EĞİTİM

Türkiye Maarif Vakfı tarafından Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 3. İstanbul Eğitim Zirvesi başladı.

GÜNCEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Almanya ile imzalanan protokol ile tek-tip geçiş belgesi kotasını 170 binden 200 bine, bir...

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), yılın 3'üncü çeyreğine ilişkin işgücü istatistiklerini açıkladı.