Türkiye Haberleri

türkiye haberleri ve güncel türkiye gelişmeleri, türkiye ile ilgili tüm video, türkiye fotoğrafları ve türkiye haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SANAT

Türkiye İş Bankası’nın uzun yıllar Beyoğlu Şubesi olarak hizmet veren, korunması gerekli kültür varlığı tescili bulunan tarihi binası Resim Heykel...

MODA

Modern, zarif ve zamansız parçalarıyla fark yaratan Falconeri, 11 Ekim’de misafirlerini Milano’da gerçekleşen ilk defilesinde ağırladı...

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan Devlet Başkanı Serdar Berdimuhammedov ile ortak basın toplantısı düzenledi.

SonDakika

Dışişleri Bakanlığı, Danimarka Dışişleri Bakanı Lars Lökke Rasmussen'in, yarın Türkiye'ye resmi ziyarette bulunacağını açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye  Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu, politika faizinin yüzde 30'dan 35 düzeyine yükseltilmesine karar verdi.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkmenistan Devlet Başkanı Serdar Berdimuhammedov ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde (TOBB) düzenlenen Türkiye- Türkmenistan İş...

CEMİYET

 Karaca, önceki gün Pera Palace’ta gerçekleştirdiği Cumhuriyet Balosu’nda, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını kutladı.

GENEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Belçika’nın başkenti Brüksel’de düzenlenen Küresel Geçit Forumu’na katıldı.

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB),  Ekim 2023 dönemine ilişkin imalat sanayi kapasite kullanım oranlarını açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Ekim 2023 dönemine ilişkin iktisadi yönelim istatistikleri ve reel kesim güven endeksi verilerini açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ekim 2023 dönemine ilişkin hizmet, perakende ticaret ve inşaat güven endekslerini açıkladı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, dün İran’da çeşitli temaslarda bulunarak İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile görüştü.