Türkiye abd Haberleri

türkiye abd haberleri ve güncel türkiye abd gelişmeleri, türkiye abd ile ilgili tüm video, türkiye abd fotoğrafları ve türkiye abd haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York'ta Türk-Amerikan İş Konseyi ev sahipliğinde düzenlenen 15'inci Türkiye Yatırım Konferansı çerçevesinde Amerikalı ve Türk iş adamlarıyla...

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD Dışişleri Bakanlığı Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass'ı, bakanlıktaki makamında kabul etti.

GENEL

Dışişleri Bakan Yardımcısı Dr. Nuh Yılmaz ile ABD Dışişleri Bakanlığı Siyasi İşlerden Sorumlu Müsteşar Vekili John Bass bir araya geldi.

GENEL

Ankara'daki 3 yıllık görev süresi sona eren ABD Büyükelçisi Jeffry Flake, ABD Büyükelçiliği'nin sosyal medya hesabından bir video mesaj yayımladı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bugün bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İngiltere merkezli haber ajansının sorularını yanıtladı...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeffry Flake'i kabul etti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) 45'inci Başkanı ve Başkan Adayı Donald Trump ile telefonda görüştü.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Güçlü Türkiye, güçlü toplum anlayışıyla önümüzdeki döneme çok daha güçlü giriyoruz" dedi.