Türkiye ab Haberleri

türkiye ab haberleri ve güncel türkiye ab gelişmeleri, türkiye ab ile ilgili tüm video, türkiye ab fotoğrafları ve türkiye ab haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, AB Dışişleri Bakanları Gayriresmi Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika Dışişleri, Avrupa İşleri, Dış Ticaret ve Federal Kültürel Kurumlar Bakanı Hadja Lahbib ile Brüksel'de görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de İspanya Dışişleri, Avrupa Birliği ve İşbirliği Bakanı Jose Manuel Albares ile bir araya...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de Yunanistan Dışişleri Bakanı Giorgos Gerapetritis ile görüştü.

GÜNCEL

Türkiye'nin 2016 yılında dahil olduğu Avrupa Birliği (AB) Sivil Koruma Mekanizması'na katılımının devamını sağlayan anlaşma, Ankara'da düzenlenen törenle imzalandı.

GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Belçika’nın başkenti Brüksel’de Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Valdis Dombrovskis ile bir araya geldi.

GÜNCEL

Türkiye ve Avrupa Birliği (AB) arasındaki Yüksek Düzeyli Ticaret Diyaloğu'nun bugün yapılacak ilk toplantısında, AB ülkelerinin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına uyguladığı...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Estonya Cumhurbaşkanı Alar Karis ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ile ikili ve heyetlerarası yaptığı görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.