Turkish Haberleri

Turkish haberleri ve güncel Turkish gelişmeleri, Turkish ile ilgili tüm video, Turkish fotoğrafları ve Turkish haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atina’da Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakelaropulu ile bir araya geldi.

MAGAZİN

49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde ünlü isimler, birbirinden şık kıyafetleri ve harika saçlarıyla Kırmızı Halı’da güçlerini gösterdiler.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile Emirlik Divanı’nda bir araya geldi.

EKONOMİ

Türkiye Hava Yolları (THY) ve Riyadh Air arasında iş birliği anlaşması yapıldı. Buna göre yolcular her iki havayolunun uçuş ağından...

Amerikan Türk Cemiyeti Eş Başkanları Suzan Sabancı ve Linda Wachner’den Mica Ertegün’ün vefatına ilişkin ortak açıklama yaptı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dubai’de İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

EKONOMİ

THY Teknik A.Ş., Avrupa'nın önde gelen havayolu şirketlerinden biri olan Swiss Air ile 7 adet Airbus A330 uçağının bakım hizmetleri...

MAGAZİN

Marie Claire, Türkiye'de yayımlanmaya başlamasının 35. yılını, Çırağan Palace Kempinski'de gerçekleşen görkemli bir davetle kutladı.

GENEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Belçika’da Avrupa Birliği Komisyonu'nun Genişlemeden Sorumlu Üyesi Oliver Varhelyi ile bir araya geldi.

GENEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Brüksel'de Avrupa Birliği Göç ve İçişleri Komiseri Ylva Johansson ile bir araya geldi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Ankara'da Birleşik Krallık Savunma Bakanı Grant Shapps ile görüştü.