Turizm Haberleri

turizm haberleri ve güncel turizm gelişmeleri, turizm ile ilgili tüm video, turizm fotoğrafları ve turizm haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


CEMİYET

La Prairie, kozmetiğin ilerisinde güzelliği yüceltmenin ve yaşamı zenginleştirmenin sırlarını cemiyet ve iş dünyasından bir çok ünlü isim ile paylaştı.

SİNEMA

‘Hollywood Türk Film ve Drama Günleri’ T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın destekleri ile  4-5 Kasım...

EKONOMİ

Turizm sektöründe hareketlilik başladı. Erken rezervasyon kampanyaları ile 2023 fiyatlarından yararlanmak isteyen tatilciler için pek çok alternatifli fırsatlar sunuluyor.

MEKAN

Sunset Hospitality Group (SHG), 2023 Caterer Middle East ödüllerinde Yılın Otel Grubu Ödülünü kazanmanın heyecanını yaşıyor.

GENEL

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye'nin 2023 yılı ilk 9 aylık turizm verilerini değerlendirildiği toplantıda Ayasofya-i Kebir Cami-i...

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), yılın 3'üncü çeyreğine ilişkin turizm istatistiklerini açıkladı.

SANAT

Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı Devlet Tiyatroları, Devlet Opera ve Balesi ile Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü tarafından planlanan etkinlikler durduruldu.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2023'ün 2'nci çeyreğine ilişkin 'hane halkı yurt içi turizm' verilerini açıkladı.

İş Dünyası

NG HOTELS Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür; “Ekonominin Yumuşak Gücü: Hizmet İhracatı” oturumunda da konuşmacı olarak yer aldı. 

GÜNCEL

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Antalya Altın Portakal Film Festivali Ulusal Uzun Metraj Belgesel Yarışması'ndaki Nejla Demirci'nin 'Kanun Hükmü' filmi nedeniyle...

GENEL

Türkiye İş Bankası’nın Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümü vesilesiyle düzenlediği ‘Atatürk Vizyonuyla Gelecek Yüzyıla Bakış’ başlıklı uluslararası konferans başladı. 

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu, politika faizinin yüzde 30'a çıkarılmasına karar verdi.