Trump suikast Haberleri

trump suikast haberleri ve güncel trump suikast gelişmeleri, trump suikast ile ilgili tüm video, trump suikast fotoğrafları ve trump suikast haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Donald Trump’ın rakibi ve mevcut Başkan Yardımcısı Kamala Harris, “Eski Başkan Trump'a yönelik olası suikast girişiminden derin rahatsızlık duyuyorum" dedi.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden ise Donald Trump’ı korumak için Gizli Servis’e tüm kaynakların ve kabiliyetlerin seferber edilmesi talimatını verdiğini belirtti.

GENEL

ABD Başkan Adayı Donald Trump’a Florida’da sık sık ziyaret ettiği golf kulübünde suikast girişimi engellendi.

GENEL

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Johnson, ABD Başkan adayı Trump’a suikast girişimini derinlemesine araştırmak üzere 13 kişiden oluşan ekip kurulduğunu duyurdu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) 45'inci Başkanı ve Başkan Adayı Donald Trump ile telefonda görüştü.

GENEL

Melania Trump, eşi Donald Trump'a yapılan suikast girişiminden sonra dün basına açıklamalarda bulundu.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, eski ABD Başkanı ve 2024 Başkanlık Adayı Trump’ın 13 Temmuz’daki mitingde silahlı saldırıya uğraması sonrasında dün...

GENEL

ABD eski başkanı ve yeni seçimde tekrar aday olan Donald Trump’a, Pensilvanya eyaletinde düzenlediği miting sırasında silahlı saldırı düzenlendi.

GENEL

ABD Başkan adayı Donald Trump, Pensilvanya’nın Butler kentinde kendisine yönelik düzenlenen suikast girişimi sonrası açıklama yaptı.

GENEL

ABD Temsilciler Meclisi Gözetim ve Hesap Verilebilirlik Komitesi, ABD Gizli Servis Direktörü Kimberly Cheatle’ın 22 Temmuz’da mecliste Donald Trump’a yönelik...

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, ABD Başkan Adayı Donald Trump'a yönelik saldırıyı kınayarak, "Söz konusu suikast girişimi, aynı zamanda halkın iradesine yapılmış bir...

GENEL

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Trump’a yönelik saldırıyı kınadığını belirterek, “Eski Başkan Trump'a yönelik suikast girişimi karşısında şok oldum." dedi.