Trabzonspor Haberleri

trabzonspor haberleri ve güncel trabzonspor gelişmeleri, trabzonspor ile ilgili tüm video, trabzonspor fotoğrafları ve trabzonspor haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

UEFA Konferans Ligi play-off turunda Trabzonspor, İsviçre ekibi St. Gallen'e penaltılarda 5-4 yenilerek Avrupa'ya veda etti.

SPOR

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Trabzonspor, deplasmanda İsviçre ekibi St. Gallen ile golsüz berabere kaldı.

SPOR

Avusturya ekibi Rapid Wien'e deplasmanda 2-0 yenilen Trabzonspor, yoluna UEFA Konferans Ligi play-off'larında devam edecek.

SPOR

Trabzonspor’da yeni transfer Arseniy Batagov için imza töreni düzenlendi... Batagov, “Transferim dolayısıyla gerçekten çok mutluyum” dedi.

SonDakika

Trabzonspor, Rapid Wien'i elemesi halinde Avrupa Ligi Play-Off Turu'nda Braga - Servette eşleşmesinin galibi ile karşı karşıya gelecek.

SPOR

UEFA Avrupa Ligi 2’nci Ön Eleme Turu rövanş maçında Trabzonspor, sahasında konuk ettiği Ruzomberok’u 1-0 mağlup etti.

SPOR

Trabzonspor, renklerine kattığı yeni transferi Stefan Savic için imza töreni düzenlendi.

SonDakika

Trabzonspor, Ruzomberok'u elemesi halinde Avrupa Ligi 3'üncü Eleme Turu'nda Wisla Krakow - Rapid Wien eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak...

SPOR

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu sonrasında açıklamalarda bulundu.

SPOR

Transfer dönemine hızlı başlayan Trabzonspor'da yeni transfer Ozan Tufan için imza töreni düzenlendi.

SonDakika

Trabzonspor, Standard Liege’de forma giyen 19 yaşındaki sol kanat oyuncusu Cihan Çanak ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.

SPOR

Beşiktaş'ta Omar Colley, yüksek ateş ve üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle bugün Trabzonspor maçında oynayamayacak...