Toplantısına Haberleri

Toplantısına haberleri ve güncel Toplantısına gelişmeleri, Toplantısına ile ilgili tüm video, Toplantısına fotoğrafları ve Toplantısına haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi ziyarette bulunmak üzere gittiği Azerbaycan’ın Şuşa kentinde Türk Devletleri Teşkilatı Gayriresmi Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı’na...

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Malatya'da Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin değerlendirme toplantısına katıldı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İstanbul Sanayi Odası'nın meclis toplantısına katıldı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi'ndeki Filistin konulu toplantıya katılmak üzere 23 Ocak'ta New York'a gidecek.

GÜNCEL

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankara'da düzenlenen 'Yargı Reformu Strateji ve İnsan Hakları Eylem Planı' toplantısına katıldı.

GENEL

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Belçika’nın başkenti Brüksel’de Türkiye - AB Yüksek Düzeyli Diyalog Toplantısına katıldı.

GENEL

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Beşinci İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Çalışma Merkezi’nin Genel Kurul Açılış Toplantısı’na katıldı

GENEL

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Macaristan Büyükelçisi Viktor Matis ile bakanlıkta Türkiye-Macaristan Kültür Yılı Tanıtım Toplantısı'na katıldı.

GÜNCEL

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Dikmen Hakimevi'nde düzenlenen 'İnsan Hakları Kurumları Değerlendirme Toplantısı'na katıldı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Astana’da Türk Devletleri Teşkilatı’nın liderler zirvesi öncesinde bugün düzenlenen Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı’na katıldı.

EKONOMİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, resmi temaslarını sürdürdüğü Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 12. Ulaştırma Bakanları Toplantısı’na katıldı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Şuşa'da Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) 27’nci Bakanlar Konseyi Toplantısı’na katıldı.