Toplantısına Haberleri

Toplantısına haberleri ve güncel Toplantısına gelişmeleri, Toplantısına ile ilgili tüm video, Toplantısına fotoğrafları ve Toplantısına haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BM 79'uncu Genel Kurulu dolayısıyla bulunduğu New York'ta BM Güvenlik Konseyi Filistin Konulu Toplantısı'na katıldı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Arap Ligi ve İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Gazze Temas Grubu’nun Avrupa Birliği ve Norveç ile işbirliği...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkiye ve Finlandiya'nın eş başkanlığını yaptığı BM Arabuluculuk Dostlar Grubu'nun 14'üncü Bakanlar Toplantısı'na katıldı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, New York'ta düzenlenen İİT ve Arap Ligi Gazze Temas Grubu Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katıldı.

GENEL

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Çekya’nın başkenti Prag’da düzenlenen NATO Askeri Komite Toplantısına katıldı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 10 Eylül'de Mısır'ın başkenti Kahire'de düzenlenecek Arap Ligi Dışişleri Bakanları Konseyi toplantısına katılacak.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Almanya’da bulunan Ramstein Hava Üssü’nde Ukrayna Savunma Temas Grubu toplantısına katıldı.

GENEL

AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, AB Dışişleri Bakanları Gayriresmi Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HIT-30 Yüksek Teknoloji Yatırım Programı Tanıtım Toplantısı'na katıldı.

GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, G7 Ticaret Bakanları Toplantısı için gittiği İtalya’da mevkidaşlarıyla ikili görüşmeler yaptı ve G7 toplantısına katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Washington’da NATO Liderler Zirvesi marjında düzenlenen Müttefik ve Ortak Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı’na katıldı.

GENEL

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Romanya’nın başkenti Bükreş’te düzenlenen Sosyalist Enternasyonal Avrupa Komitesi Toplantısına katıldı.