Ticaret Haberleri

ticaret haberleri ve güncel ticaret gelişmeleri, ticaret ile ilgili tüm video, ticaret fotoğrafları ve ticaret haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 2024 yılının ilk yarısında cari işlemler açığında yüzde 55 oranında gerileme gerçekleştiğini belirtti.

EKONOMİ

Ticaret Bakanlığı'nın otomotiv ve emlak sektöründeki fahiş fiyatı önlemek üzere hayata geçirdiği Elektronik İlan Doğrulama Sistemi'nin (EİDS) 2'nci aşaması olan...

EKONOMİ

Ticaret Bakanlığı, ocak-temmuz döneminde 20 ilin 1 milyar doların üzerinde ihracat gerçekleştirdiğini ve 51 ilde dış satımın arttığını açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Haziran 2024 dönemine ilişkin ticaret satış hacim endeksi verilerini açıkladı.

GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, resmi ziyarette bulunmak üzere gittiği Pakistan’ın Karaiçi kentinde temaslarını sürdürüyor.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Haziran 2024 dönemine ilişkin dış ticaret endekslerini açıkladı.

SANAT

Spello'da sekizincisi düzenlenen Uluslararası Çağdaş Sanat Sergisi ‘Stati d'Arte Sanatın Halleri’, 3 Ağustos’ta Villa Fidelia'da sanatseverler ile buluştu.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Pakistan’ın başkenti İslamabad’da Maliye Bakanı Muhammad Aurangzeb ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısının ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde açıklamada bulundu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır temasları kapsamında Dışişleri Bakanı Bedir Abdulati ile yaptığı görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Temmuzda yıllık dış ticaret dengesi bir önceki aya göre 5,3 milyar dolar, geçen yılın...

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türkiye'ye ziyarette bulunan Ukrayna Birinci Başbakan Yardımcısı Yulia Sviridenko ile İstanbul'da görüştü.