Ticaret Haberleri

ticaret haberleri ve güncel ticaret gelişmeleri, ticaret ile ilgili tüm video, ticaret fotoğrafları ve ticaret haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Ukrayna’nın Yeniden İnşası Forumu İstanbul’da düzenlendi. Foruma Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile Ticaret Bakanı Ömer Bolat katıldı. 

GÜNCEL

CENTCOM, dün Husilerin fırlatmaya hazırladığı bir füzenin, tespit edilen 10 insansız hava aracının (İHA) ve bu araçların kontrolünün sağlandığı merkezin...

İş Dünyası

Türkiye’de İngiliz Ticaret Odası’nın geleneksel "Burns Supper" daveti yine unutulmaz bir geceye dönüştü.

EKONOMİ

Ticaret Bakanlığı, Türkiye'nin küresel ihracattan aldığı payın 2023 Eylül sonu itibarıyla yüzde 1,06 seviyesine yükseldiğini açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), cak 2024 dönemine ilişkin hizmet, perakende ticaret ve inşaat güven endeksi verilerini açıkladı.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran ile yıllık 30 milyar dolarlık ticaret hedefimiz doğrultusunda özellikle koronavirüs salgını sonrasında ilerleme kaydettik. Öte yandan bu...

İş Dünyası

Türk Dünya İş Kadınları Platformu (TÜDİP) Ordu’da, Ordu Sanayi ve Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulunda, Girişimci Kadınlar Zirvesi'nde buluştu.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 2023 yılında ithalatın yüzde 1, dış ticaret açığının da yüzde 3,2 düştüğünü duyurdu.

GENEL

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, ABD'de, Güney Türk Amerikan Ticaret Odasına bağlı iş insanlarıyla buluştu.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Kasım 2023 dönemine ilişkin dış ticaret endekslerini açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Kasım 2023 dönemine ilişkin ciro ile perakende satış endekslerini açıkladı.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da bir otelde düzenlenen programda, 2023 yılı ihracat verilerini açıkladı.